Att njuta lite extra

Westin_Beach_and_Pool_Area1

 Här ska vi ligga, dricka fruktdrinkar och slappa om inte allt för länge! längtar ihjäl mig. Har varit så mycket jobb sen flera månader tillbaka att det ska bli såå skönt att njuta här på Westin Mina Dubai. Någon av er som varit där?? Har varit i Dubai tidigare men inte bott här.

Hej måndag!

Åhhh, du kanske minns att jag var lite extra glad igår?? och att vi hade bokat en liten get-away… Det blir en onsd-sönd tripp, insupa lite sol och bada i havet för vi ska nämligen till varma och sköna Dubai. Så underbart att jag vill åka på en gång!

Tycker att hotellet ser jättemysigt ut och så ligger det på Jumeirah Beach och nära marinan som ska vara mysig att promenera runt i. Älskar även att promenera runt Souk Madinat som är mitt Dubai-tips om det är fler som ska dit snart. Där finns det massor av restauranger och spännande shopping men hela atmosfären är härlig där. Lite Tusen och en natt känsla över det hela.

Westin_Exterior_Front

Westin_Luxury_SuiteWestin_Exterior_Back1 BeachResortsinDubai-5starDubaihotelwithpool-swimmingpoolview-TheWestinDubaiMinaSeyahi-1600x900

Om ett par timmar så ska jag hämta min stora tjej som varit hos pappa förra veckan och är sååå saknad där hemma!!

Stor kram till er denna måndag! Hoppas veckan blir bra.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Wow det ser helt underbart ut!! Vad härligt för er!
  Åker ni hela familjen eller åker du och din man själva och har lite ”vuxentid”?
  Ha en skön kväll!
  Kram

  1. Hej hej,

   Vi åker halva familjen. Har med oss Bianca medan Nicoletta är hos sin pappa och i skolan den här gången. Ska bli mysigt!

   Blir glad för lite tips på vad man kan hitta på med barn förutom att bada och äta glass;) Kanske du eller någon annan vet?

   Kram

 2. Vad underbart att se framemot en vistelse i Dubai! Såååå avis! Va där för ett åt sedan för fösta gången, så fantastiskt. Har nog blivit lite Dubai galen, måste ju dit igen. Ett litet tips som jag tyckte var så härligt och en kul upplevelse, förmodar att du åker utan barn? Isåfall är burji al arab på afternoontea så lyxigt! Förbokning för att komma in i området är ett tips, det kan också vara lite roligt att ta en lyxigare bil till taxi. Ha de bra i förenade i arabemiraten!

  1. Hej,
   Åh vilket bra tips! Vi åker och har med oss lilltjejen den här gången. Stora tjejen är hos sin pappa tyvärr.. Ska kolla om man får ta med sig ett litet barn men vet at vissa ställen är bara för vuxna. Längtar massor hur som helst.

   Tack snälla för tips!
   Kram

 3. Caroline

  Hej Valerie,

  Tack för en underbar blogg. Bosatt i Dubai sen 6 år tillbaka. Ett måste är att besöka souk al bahar, äta en god middag där och titta på fontänen (rätt turistigt men mysigt ändå), bra restauranger; 40 kong, la serre, toko, nobu, cielo. Manikyr å pedikyr är billigt så unna dig det. Anantara på palmen och 101 som ligger i royal mirage också på palmen är super trevliga ställen för en drink i solnedgången. För barn kan ett besök på ett av vattenlanden vara roligt även sega republic i dubai mall är uppskattat av barn å vuxna i alla åldrar.. En båttur i solnedgången från dubai marina är alltid en upplevelse.Bäst shopping finns i dubai mall, prova att äta lunch på social house eller café Madeleine om ni är där som båda har fina terrasser. Maila mig om du behöver hjälp med något här i dubai, hjälper gärna till. (Skippa burj al arab, känns väldigt omodernt och är super dyrt och inte alls värt 1000 kr för några torra Scones)

 4. Caroline

  Missa inte ”the beach” som ligger i JBR nära marinan. Där finns massor m restauranger (barn är välkomna, dock serveras ej alkohol på dessa restauranger), prova ”eat Greek” el ”shake shack” för en god hamburgare. Här finns massor med vattenlekar i havet och i en pool när stranden som er dotter skulle gilla tror jag.