Veckans 3 måsten!

BioHydrate_TintedLight-copy-376x400

Krämen

Den här krämen hittade jag i veckan hos Estelle & Thild och är bara så bra. Den är jättetunn och passar perfekt till vardags när man inte vill att sminket ska synas så mycket utan bara känna sig fräsch! Har använt den hela veckan och är super nöjd.

Hej fredag!

Kul att du är här nu 🙂 Trots blåst och regn!

Vad ska ni hitta på??

För min del innebär det en skön kväll hemma med mina två kärlekar. Stora tjejen har den här veckan varit hos pappa så jag får nöja mig med en liten gosig (och numera trotsig) 2 åring och min kära man ( han är inte lika trotsig).

Vaknade så här i morse-  Bianca klappade mig på armen tills jag vaknade, satte sin lilla lilla näsa mot min och viskade ” jag ska få fredagsmys idag”. Hahaha. Alltså detta uttryck har blivit såå laddat och förknippat med massor av mys och sitta i soffan mellan mamma och pappa med sin lilla skål med ostbågar. Gullunge, bara att lyda.

Nu till något annat 🙂

Hörni, vad sägs om att ger er mina tre bästa tips varje vecka? Det kan vara allt mellan himmel och jord men bara sådant som jag verkligen gillar och tycker att ni också borde prova eller se. Vissa saker kan ju även ingå i olika drömmar som jag har..tex speciella resmål eller saker som jag vill uppleva.

Tänkte den här veckan börja med detta och krämen ovan är min nr 1.

IMG_8373

Snackset

Wow, alltså detta syrliga goda thé tillsammans med ”salted peanut cracker” som jag fick i födelsedagspresent av min lillasyster var bara 10 poäng! speciellt under den här veckan med regn och rusk. Gott med en stor rykande kopp uppkrupen i soffan och en god bit choklad.

 

469275_in_xl

Väskan

Den här väskan från Stella Mc Cartney är ju bara så sjukt snygg och skulle passa perfekt in i min garderob! Gillar den ”smushiga” blå/svarta looken tillsammans med kedjan som ju bara är så cool. Ja tack på den. Får bli en önskedröm än så länge.

Hoppas nu att du får en mysig och skön helg, tar vara på dina nära och passar på att njuta lite av ledigheten. Här ska det först jobbas klart, sen shoppas något gott till ”fredagsmyset”, en stor bukett blommor till mig själv och sen hämta lilltjejen.

Då kan helgen kan börja.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Bra tips! Tack

  2. Kul med tips! 🙂
    Och en bra ide med olika tips varje vecka. Och väskan är ju så snygg!!
    Kram och trevlig helg