Makalösa färger & vackra detaljer


IMG_8354

 Säga vad man vill om den här kylan men oktober månad bjuder på dom allra vackraste färgerna man kan tänka sig!

Hello där!

Hoppas att du mår fint idag trots den här kylan som råder. Brrrrrrr. Det är kallt! Har precis gjort mig en kopp äpple & rabarberthe och njuter av att bli riktigt varm. Hösten är en mysig tid att dricka olika theer och mysa inomhus med levande ljus tycker jag om.

Så här ser jag ut idag vänner 🙂

Precis utanför mitt kontor finns den här röda och vackra klätterväxten som jag tycker har så många vackra färger i sig. Dagens outfit består av blå paljett tights, svart stickad tröja och lång svart kappa. Allt från mig och ni vet ju att jag är en av dom som tycker att man kan ha paljett tights till vardags. Varför inte liksom:) ?

Ni har väl inte missat att vi har en netshop btw?

Just nu har vi faktiskt fri frakt världen över så passa på och shoppa, dessutom får du en gosig halsduk av oss om du handlar för över 1500 kr. Har dessutom kommit upp massor av fint höst nytt där så passa på och titta in här.

IMG_8308


IMG_8322

 Här hittar du kappan, tightsen och tröjan. Ryggen på tröjan tycker jag extra mycket om, det sitter nämligen en kedja på ryggen som gör hela plagget. Syns på bilden i shopen om du vill se.

IMG_8324IMG_8339

Tänkte på en annan sak, skulle verkligen vilja hitta någon som är duktig på att ta bilder och som skulle vara intresserad av att fota mig ibland? Är ju svårt att fota sig själv:) Kanske det är du? hör i så fall gärna av på valerie.aflalo@gmail.com.

Önskar er en fin fin dag nu!


Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Så vacker! Var kommer dina snygga skor ifrån?
  Kram

  1. 🙂 tack snälla du!

   Jag köpte skorna från Zara förra året och dom är fortfarande favoriter.

   Ha en fin fredag!
   Kram

 2. Så fin kappa! Älskar att den är så lång!

 3. Underbar kappa! Tyvärr är jag kort så den funkar nog inte på mig! Kul med webshop! Hoppas Du får göra Sofias Brudklänning =)