På väg ut..

IMG_8297

Älskar höstens fusk skinnbyxor och lever i dom varje dag!! idag har jag dom tillsammans med en blus och en jacka från förra året, bekvämt och snyggt tycker jag. Skinnbyxorna finns i vår butik på Mood med även i web-shopen.

Helloooo!!!!

Hoppas allt bra med er idag denna tisdag 🙂

På min agenda har jag redan haft flera roliga möten men även tid att vara på kontoret och skissa. Just nu är vi inne i den mest kreativa perioden och det är så underbart att få sitta och göra moodboards och färgkombinationer osv. Det bästa tycker jag och en stor del av varför jag älskar mitt jobb!

Men, jag har även varit ute på en trevlig presslunch med Estelle & Thild på nya hotel Miss Clara. Ett verkligen imponerade varumärke som just nu finns hos 1150 återförsäljare! Otroligt duktigt jobbat tycker jag. Men så har dom ju bra och ekologiska produkter som ligger i tiden.

IMG_8300

IMG_8273IMG_8280IMG_8277

 Hos Estelle & Thild jobbar även den här tjejen som lustigt nog heter Valerie. Inte varje dag man stöter på någon med samma namn som jag!

IMG_8288IMG_8290

 Riktigt gott och trevligt var det och stämningen var hög bland alla bloggare. Kul att träffa alla.

Sen fick jag skynda mig tillbaka till kontoret för att möta upp en av våra leverantörer som alltid har helt fantastiska tyger. Skulle vilja köpa massor men måste tyvärr vi ta del lite lugnt med inköpen eftersom tygerna är väääldigt dyra. Om jag sa vad dom kostade så skulle du säkert förstå varför vissa av mina plagg kostar lite mer…

Men samtidigt är detta vårt roligaste möte..Sophia dyker in bland alla tyger här..

IMG_8291

Tillbaka i skaparstudion igen alltså för att jobba några timmar till för att sen åka hem och mysa med familjen. Såg du förresten att det är lättare att lämna en kommentar till mig här på bloggen? Du behöver inte ha disqus utan kan skriva till mig direkt. Såå bra! tycker att det är så kul när ni skriver och berättar lite om er eller bara skriver och säger hej.

Ha nu en fin dag alla vänner!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej!
  Låter som en riktig toppendag! Såg smarrigt ut på lunchen

 2. Hej Valerie! Tack för en superhärlig blogg!Du blandar allt som finns i mitt liv med,så som kul jobb, intresset för kläder, inredning och familjen så klart. Mina är 13 och 17 år och lever också hos sin pappa varannan vecka.
  Du skriver jättebra, har ett sköt flyt, okomlicerat och varmt. Tveka aldrig överdina texter.Tack för att du delar med dig av din vardag och familj.
  Önskar dig en fortsatt fin höst!
  Kram tillbaks från Johanna på västkusten

 3. God morgon 🙂 Vilken snygg outfit, sådär lagom tycker jag.
  Har spanat på deras produkter då jag försöker handla så mycket jag kan ekologiskt. Kram och ha en fin dag