En viktig rosa & gul sak

IMG_8160

Sååå otroligt stolt över min fina vän Anna Benson och hennes kamp i att samla in pengar till cancerforskning! Anna förlorade själv sitt ex i cancer och ha sedan dess engagerat sig fullt för att samla in pengar till forskning. Här är vi på release festen i torsdags. Sidenblusen som jag har på mig hittar du här.

Hej vänner!

Tack snälla ni för alla fina grattis hälsningar! Blev ordentligt firad igår med tårta, blommor och paket:) Mysigt att fylla år faktiskt.

Häromdagen var det Stockholmspremiär för en mycket viktig bok ” Rosa kokboken” ni minns ju säkert att jag tidigare berättat att jag är med i den och bidrar med ett recept men också berättar om mitt möte med cancer. Alla som är med berättar om sina möten och det är allt ifrån systrar, mammor och vänner. Vissa är även de själva drabbade. En väldigt viktig bok som är både användbar ( det finns så många bra recept) men som också bidrar till att hjälpa kampen mot cancer. Köp den!! Här finns den. Kanske en perfekt julklapp??

IMG_8145

unnamed (1)IMG_8169

 Stolt över att vara med i den här boken! Känns som ett bra sätt att vara med och bidra.  

IMG_8171

Vi var på nya Urban Deli på Sveavägen men än så länge är det bara cafeét som har öppnat. Restaurangen öppnar nästa år och eftersom jag älskar att gå till dom på Nytorget så kommer detta säkert att bli en ny favorit.

IMG_8172

IMG_8177IMG_8185

 Men alltså! Jag trodde att jag smakat på allt, men det här!!! OMG hur gott var inte detta? små miniglassar från Hawaii sk Bubbies som bara säljs på Urban Deli just nu. Huuur gott som helst och verkligen ett måste att prova.

IMG_8166

Efter Rosa kokbokens releasefest var det dags för nästa stora bokhändelse denna kväll. Martina Bonnier släpper sin fantastiskt vackra och inspirerande bok ”Martinas modevärld”. En underbart vacker bok om mode och stil och som dessutom innehåller massor av konkreta tips på hur man kan hitta sin stil.

IMG_8201

Festen var på Nobis Hotell och det var så vackert arrangerat, Martina själv var klädd i en ljuvligt gul tyllklänning signerad Pär Engsheden och Ladureé serverade gula små skapelser som nästan var för vackra för att äta. Temafärgen för kvällen men även för boken var vackert gult och sorbetliknande. Så ljuvligt och vackert ända ut i minsta detalj och precis så som det är när Martina ställer till med fest. Tycker verkligen att ni ska köpa denna bok.

10724585_573662619401970_653129177_n

Sitter här med en liten, snorig Bianca och myser i soffan medan stora tjejen är på dans. Vi får väl se vad det blir av den här lördagen, egentligen hade vi tänkt att gå ut och äta lunch med hela familjen men lilltjejen här verkar var lite för snorig. Vi får väl vänta en stund och se. Annars blir det kanske en mysig fika någonstans.

Vad ska ni göra denna lördag?

Förresten, har ni märkt att man kan kommentera i min blogg nu utan att vara inloggad i Disqus? Bra eller hur? så nu kan du skriva till mig super enkelt.

Kram till dig och ha en fin lördag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Skönt att det är lättare att kommentera nu : ) Intressanta böcker båda två, kommer definitivt köpa! (Bubbies som glassen heter är urgott förresten)

    1. Ja! visst är det. Riktigt nöjd med det!!

      Kram och ha en fin kväll