På tv igår kväll & B-day

v

 Hej vänner!

Hur mår ni idag?

Idag är det ju fredag och vet ni vad, jag fyller år idag! Hur lyxigt är inte det, att fylla år en fredag?? Det var ju alltid det man ville när man var liten eller hur.

Måste erkänna att det faktiskt är lite kul att fylla år, tex så fick jag två trisslotter av min snälla kollega Sophia i morse som jag hör och häpna vann på. Tjohooo!! hela 90 kr!! 🙂 Skönsång av min älskade familj i morse och bara detta är ju ett super mysigt sätt att börja dagen på. Jag tillhör ju den skara människor tycker att man ska ta varje tillfälle att fira i livet, varför inte liksom?? Ett tillfälle att glädjas och uppskatta varandra lite extra. Så lite senare ska jag gå och köpa den smaskigaste tårtan jag kan tänka mig och sen ska vi ha en riktigt mysig fredags ”fölse” kväll hela familjen.

Ni minns ju kanske att tv4 nyheterna var här för några dagar sedan för att intervjua mig om svenskt mode och igår kväll visades det.

Här är klippet.

Tittar in till er igen lite senare:)

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer

 1. Hipphipp hurraaaa! Grattis till dig idaaaa! Kram Johanna

 2. Grattis på födelsedagen, Valerie!
  Älskar din blogg och ditt klädmärke. Jättefina kreationer.
  Ha en riktig bra dag!

  1. Tack snälla du för att du skriver till mig!

   Kram V

 3. Hur får Du Dina fantastiska rosiga kinder?

  1. Hej hej,

   Rouge!! jag har två olika som är jättebra. Det ska vara ganska rött i färgen för bästa resultat, kolla hos Chanel köpte mitt senaste därifrån. Du kan använda solpuder mer utmed käkbenet och sen dutta på rouge precis uppe på ”äppelkinden”. Tips.
   Kram och lycka till

 4. Grattis!! Ha en fin kväll!

 5. GRATTIS!! Hoppas du får en fantastisk dag! 🙂

 6. Stort GRATTIS!!
  Fira ordentligt 🙂
  Själv fyller jag också snart och håller på och planerar för fullt

 7. Grattis på födelsedagen! Tack för en fin blogg. Hoppas du får en bra kväll!

 8. Grattis!! Älskar också din blogg! Åh vad fantastiskt fin Kristin är i klänningen.
  Kram kram Nina

  1. Tack söta du:)

 9. Stort grattis på din dag!!!

 10. Ett stort grattis på din dag!!
  Hoppas du får en underbar dag med mycket gott

 11. Gratulerer med dagen!!! Håper den ble fin 🙂

  1. Tack snälla alla för era grattis hälsningar!!