Besök hos oss & gala på g.

IMG_8115

Hej hej,

Hoppas att allt är bra med dig och att din dag har varit bra 🙂

Här hos oss har vi idag haft besök av vackra och trevliga Kristin Kaspersen och hennes stylist Niklas. Vilken fin tjej hon är Kristin! Precis lika behaglig och härlig som hon verkar vara i rutan. Roligt att få träffa henne:)

Snart är det ju cancergalan, den 27e oktober, så missa inte den! Därför ville dom komma förbi mig för en liten titt och se jag har för plagg som kunde passa till just det. Det är ju Kristin och Tilde de Paula som ska leda galan som ni kanske sett.

IMG_8123

 Vi provade massor av olika saker och pratade om ditten och datten. 

IMG_8131

Nej, nu måste jag susa vidare för idag ska jag på två boklanseringar! Först ut är det Rosa kokboken som jag ju är med i och sen ska Martina Bonnier släppa sin bok ”Martinas Modevärld”. Så nu måste jag nog springa iväg, köpa blommor och ha en trevlig kväll!

Vi hörs sen fina du.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *