Ett litet tisdagstips & spännande intervju

IMG_7842

Hello tisdag!

Lovade ju att jag skulle berätta för er om några av mina tips och trix för att klara sig igenom dom där ruggiga och ibland lite trista höst/vintermånaderna. Inte helt lätt att känna sig fin och fräsch eller hur??

För mig är håret, huden och naglarna A&O i att känna sig fin. Sen kan man bättra på med frisyrer eller smink men har man en bra grund klarar man sig långt.

Därför vill jag tipsa er om detta fantastiska shampoo, balsam och hårolja från Davines som jag bara älskar och använder dagligen. Tycker att mitt hår får massor av lyster och känns fint även under vintern.

Japp, dagens tips alltså:) Återkommer med fler lite då och då såklart.

Tidigare idag ringde det från tv4 nyheterna och frågade om dom fick komma och intervjua mig om svenskt mode och om det svenska modeundret finns. Såå kul men också lite nervöst såklart! I morgon visas detta på nyheterna men jag kommer även att lägga upp klippet här på bloggen till er så att ni får se. Spännande:)

bild 1 (39)

bild (42)

bild 3 (26)

Tycker alltid att det är lite konstigt att se sig själv och höra sig själv prata på tv eller bara att bli filmad av någon vän eller så. Visst låter man inte riktigt som sig själv??

Ja, ja det är väl mest man själv som tänker på detta.

Nu vidare till nästa roliga sak för om en stund ska jag träffa en stylist som behöver låna kläder till några olika tv produktioner och fotograferingar. Sen blir det dagis/skolhämtning och dags att vara mamma igen till mina älsklingar, laga mat och ta hand om familjen.

Önskar er en fin dag och kväll!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Åh va spännande! Lite nervöst kan jag tro 😉
  O ja, älskar Davines hårprodukter, helt fantastiska! O doftar så fräscht!

 2. HEJA DIG! <3

 3. Åh vad spännande! Grattis!!!

 4. Håll tummarna att det går bra;) Kram

 5. Hej hej,

  Ville bara säga till er som undrar att inslaget kommer snart. Det blev bara flyttat, återkommer när jag vet!

  Kram v