Hej & förlåt!!

IMG_7959

Jag och lilla B påväg in på dop i Katarina Kyrka i lördags! Det var så skönt ute att jag bara hade klänning,bälte och kavaj utanpå allt egen design, Valerie, skor Acne och väska Alice& Olivia och lilltjejen har en urgullig prickig klänning från How To Kiss a Frog med små tuffa boots och kappa från Zara.

Hello mina fina bloggisar!

Och förlåt att jag inte hälsade på er igår men jag blev faktiskt akut sjuk, men inte så att jag åkte in till akuten eller så men nästan. Har ju ett sk magmunsbråck och ibland så bara blommar det ut och gör sååå fruktansvärt ont att man blir helt paralyserad och inte kan göra någonting. Ja, om någon av er har detta hemska så vet ni säkert hur ont det gör. Därav min frånvaro igår alltså.

Men, vi hann med en hel del kul innan jag blev så där dålig. I lördags var vi på dop för några av våra fina vänners lilla söta dotter skulle få sitt namn. Sen var de lunch och drinkar med massor av gott till både vuxna och barn.

IMG_7969

IMG_7958IMG_7976

 Bianca med sin älsklingspappi 🙂 När vi skulle gå hemifrån såg Bianca att jag hade väska och ville då också ha med sig egen väska såklart! Ni som följer mig här vet ju hur besatt hon är av väskor och skor. 

IMG_7984IMG_7993

Våra fina vänner med sina små söta barn, Ludwig och Liw.

IMG_8005

IMG_8043IMG_8049

IMG_8050

Den här klänningen från HTKF är nog typ den finaste jag sett och passar min lilla tjej så bra!!

Så var det måndag igen och i morgon är det pressdag för vår sommar 2015 som visas upp hor vår nya pr-byrå Modin Åkerlind. Spännande och kul!

Här på kontoret idag ska vi skissa vidare på nästa höst/vinter, beställa sista tygerna och planera höstens resor.

Sen ska jag hämta min stora älskling som jag inte sett på en hel vecka nu. Varannan vecka är hon ju med mig och andra veckan hos sin pappa så när måndagen kommer och vi ska byta så saknar man ihjäl sig!! I kväll är alla samlade igen och då ska vi kramas kramas kramas. Längtar.

Önskar dig en fin måndag nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Åh stackars dig det låter hemskt att behöva känna så 🙁 skönt att du känner dig bättre idag!
  Jag ska på dop snart och tänkte höra om du har tips på bra presenter när du nyss varit på dop?
  Kram och ha en fin kväll!

 2. Jättesöt tjej ni har! 🙂
  Vacker klänning och kavaj!

 3. Ajaj, det låter inte kul, har förstått att det kan göra jätteont! Stackars dig! Väldigt fina klänningar på både dig och lillan 🙂 Ha en fin tisdag nu! Kram

 4. Hej Ulrika,
  Ja, skönt att det är bättre nu! I dop present köpte vi en flaska vin som kan lagras i 20 år. Vi tyckte att det var en lite rolig present till hela familjen och föräldrarna har såklart ansvaret hela vägen. En annan present jag såg var en filt med namnet broderat på och jätte gulligt tycker jag.

  Lycka till med presentletande och hoppas du fick något uppslag :)och ha en fin dag!

  Kram

 5. Tack snälla du!!

 6. Tack det samma till dig!

 7. En fårskinnsfäll eller varm filt som man kan ha i vagnen i vinter kan vara en fin present 🙂

 8. Åh så elegant klänning! Finns den i Moodgallerian? Hur är den i passformen, smal eller normal?
  Kram Pia