En fredagens hos Valerie ”just nu”

IMG_7928

Hej hej härliga fredag!

Äntligen är det fredag, mys och helg! men först en rolig dag på jobbet:)

Hoppas att du mår bra idag, solen skiner på oss här i stan så det börjar väldans bra tycker jag. Vi startade vår dag uppe hos Oriflame och ett inspirationsmöte inför några nya produkter vi ska göra tillsammans! mycket spännande.

Nu är jag tillbaka på kontoret och kom att tänka på att det kanske vore det spännande att se vad som händer här hos oss precis just nu.  Så här ser det alltså ut på mitt kontor och den översta bilden visar min arbetsplats där jag sitter och jobbar varje dag. Vitaminer, knäckebröd och doftljus får också plats på mitt skrivbord men det är även tygprover och annat smått o gott. Du kanske även kan se början av vårt moodboard på anslagstavlan, det är nämligen det vi jobbar på nu AW 15.

IMG_7939

En liten trött mösse selfie, vaknade nämligen kl 4 i natt och kunde inte riktigt somna om. Kan ju i och för sig bero på att jag somnade kl 20 i soffan…

IMG_7929

 Vårt showroom ostädat och ofixat så som det ser ut precis just nu! Vi har även ett litet lager hos oss och i bakgrunden kan du skymta provkollektionen för den här hösten. Kanske du känner igen något av det som finns ute nu i butik.

IMG_7930

 Vi har en öppen spis också! hur mysigt:)

IMG_7938


IMG_7931

Några fina accessoarer på en hängare..

Nu är det lunchtime här och jag ska äta min favoritsallad som är typ det enklaste som finns med såå gott. Tomat mozarella och avocado. Mums!

Önskar dig en solig och fin fredag!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilket bra lunchtips, det får jag testa i dag, men kasnke med lite kronärtskocka!