En glittrig kväll

720559_729_532_1

Hello!!

Helt otroligt vad det regnat idag! Tur att man fick ett paraply med sig igår när man gick hem, fick ju bra med användning för det.

Hur mår ni idag?? Sitter inne på mitt kontor och jobbar på idag, har tänt lite ljus och jobbar på att få upp mys stämningen när det är sådant ruskväder ute.

Jag och Sophia var ju på ett trevligt mingel igår på Nordiska museét med visning och lanserning av KappAhls ”Wear it like a star”. Nordiska museét är verkligen en fantastiskt lyxig fest lokal, minns när Guldknappengalan var där för 4 år sedan. Man blir helt förstummad av hur pampigt det är där inne med den stora salen och de vackra väggarna, tacken och golven..

Hur som helst, igår var det fest och stämningen hög och förväntansfull. Kampanjens vackra ansikte Isabella Scorupco och fotofgrafen Terry O´Neil var på plats även dom. Helt otroligt vad kvinnan är vacker!!

bild 1 (36)

bild 3 (25)bild 4 (22)

När jag skulle göra mig i ordning kände jag mig sådär måndags trött och glåmig men så hade jag läst på damernas.se om ett mycket bra trick att att till om man känner sig lite trött. Kan verkligen rekommendera detta!! fick tom komplimanger för att se just pigg ut. hahaha, så det måste ha varit bra med  tanke på hur jag såg ut innan jag sminkade mig.

 http://damernasvarld.se/9-tips-som-snabbt-forvandlar-trott-hy-till-pigg-och-frasch/

Ha nu en fin dag och tack för att du tittade in till mig:)

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Skönt med tips som gör att man känner sig lite piggare!