En trevlig liten nyhet..

Bath oil visual

Hello mina vänner!

Hoppas att ni mår bra idag:) tänkte bara berätta om en trevlig liten nyhet för oss Byredo älskare-jag är ju en av dom som älskar deras doftljus och parfymer! Nu lanserar dom även en serie badoljor och handkrämer vilket passar perfekt nu till hösten tycker jag. Tänk att få sjunka ner i ett varmt bad med en Byredo badolja…heaven!!

Japp, det var dagens höst-tips!

Önskar er en fortsatt fin dag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej Valerie! Kan du rekommendera bra hotell i Milano, var bodde ni?

  Trevlig helg

  1. valerieaflalo

   Hej Pia,
   Tycker att det mysigaste området i Milano är Brera och där ligger hotellet Carlyle Brera hotel. Kan verkligen rekommendera det. Den här gången var det modevecka när vi var där och allt var galet dyrt så tyvärr kan jag nog inte tips om just det hotellet vi bodde på nu. Men testa det andra, det ligger perfekt!
   Kram

 2. Tusen tack för tipset ska kolla upp hotellet. Våren kan kanske bli en perfekt årstid att besöka Brera