Hemma hos oss idag!

IMG_7864

Tjingeling vänner!

Hoppas att ni mår bra i dag onsdag.

Äntligen mår jag bättre i alla fall och visst är det så att när man är sjuk vill man bara bli frisk. Det är faktiskt det enda man vill…Känns så skönt i alla fall att känna energin komma tillbaka och önskan om att vilja göra saker. Men, nog om det! Hur mår ni?? Har ni klarat er ifrån baciller ännu?

Hemma hos oss har det varit full rulle med ett super roligt reportage om mig, vår lägenhet och mina smultronställen i stan. Reportaget kommer antagligen i nyårs numret och i det superfina inredningsmagasinet Sköna Hem. Sååå kul att dom vill komma hit tycker jag!

Lovar att berätta när det är ute så att ni kan titta om ni vill. Det har ju hänt lite nytt i lägenheten det senaste året och man skulle väl kunna säga som så att nu när vi bott in oss lite mer, känner vad som passar här osv. När vi flyttade hit hade vi ju med oss en salig blandning av möbler och prylar både från sommarhuset men också såklart från vår förra lägenhet. Tycker att den lägenheten vi bor i nu är mycket mer elegant och kräver därför lite mer eftertanke när man inreder.

 

bild (40)

 Fick bli en snabb selfie med mobilen i dag! Det gick i ett så jag hann inte fota mer på mig…Glömde även att fota i köket men det får bli en surprise till senare.

IMG_7867

 Här ser ni vilken lampa det blev också! vi är supernöjda med denna designklassiker och med tanke på att jag tyckt om den i 10 år redan och fortfarande gillar den så borde det ju vara ett tecken på långlivad kärlek tänker jag.

 

IMG_7869

IMG_7871

IMG_7874

Har även investerat i ett nytt sideboard som är lite nättare och elegantare än det förra. Tycker också att detta smälter in på ett fint sätt! Bordet kommer ifrån det nya möbelteamet  Ruth&Johanna som även gör andra supersnygga bord. Kolla in dom!

IMG_7877IMG_7884

Ha nu en fin kväll så här den 1a oktober och allt! Oktober är ju för övrigt en rolig månad för då fyller jag år, närmare bestämt den 17 oktober!! hihi.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Hanna Olson

  Vilket fint soffbord, vart kan man köpa det? kram

  1. valerieaflalo

   Hej Hanna,

   Tusen tack 🙂

   Soffbordet har jag fixat själv faktiskt. Letade på secondhand affärer efter en ”ram” till marmorskivan skivan och då i mässing. Hittade en som hade en glas skiva, tog bort den och satte dit marmor i stället!
   Bordet hittade jag på myrorna och kostade 150 kr marmorskivan runt 3500 kr så totalt blev det inte så dyrt. Framförallt blev det såå fint tycker jag!
   Hoppas att du fick lite inspiration på hur man kan fixa själv:)

   Trevlig helg!
   Kram

 2. Åh exakt den skulle jag föreslå. Bra val 🙂 kram Nina

 3. Charlotte

  Ni har ett fantastiskt vackert hem! Tack för att du delar med dig av det.

  1. valerieaflalo

   Tack själv för att du tittar in!!
   Kram

 4. Väldigt stilfullt och trevligt ni har det!
  Vet du möjligtvis vilken kulör det är ni har på väggarna? Jag ska måla om och det är nog precis den färgen jag vill ha.

  1. valerieaflalo

   Hej hej,
   Tack vad snäll du är!!
   Det är en färg från Nordsjö som vi blandade själv ( butiken hjälpte oss) med att mixa dom 2 ljusaste gråa nyanserna Ns 1000 och Ns 1500. Tycket att det blev den perfekt gråa nyansen och väldigt kall och absolut inget lila eller blått i.
   Lycka till Kram

   1. Tusen tack!

 5. Vilken fin lampa i mässing som står på bordet bredvid öppna spisen. Vart hittar man den??

  1. valerieaflalo

   Hej Emma,
   Den finns hos Lamp-Gustaf, sök på det så hittar du den:)
   Kram V

 6. valerieaflalo

  Hej Annika!
  Nästan samma födelsedag alltså:) ganska mysigt att fylla år i oktober…så händr det något kul på hösten i alla fall!
  Ha en fin dag nu

 7. Åhh vad fina kuddar, speciellt den guldiga i soffan. Var hittar man den?