When in Verona..

IMG_7825

Hej måndag!

Ledsen att jag inte tittade in till er igår söndag men det var fullt upp hela dagen och så var jag ju lite krasslig och däckade på soffan när vi väl kom hem:) Först var det körsång för min stora tjej i Adolf Fredriks kyrka här i Stockholm, hennes allra första uppträdande. Vilken vacker och maffig kyrka! Barnen var superduktiga och sjöng i olika stämmor med en diregent och allt, helt otroligt! Blev så rörd över hur duktig min stora älskling är!

Har ni haft en fin start på veckan vänner?

Förra helgen tillbringade vi ju bla i vackra Verona med vänner och njöt av 27 grader och sol! Riktigt härligt var det och drömmer mig tillbaka idag nu när hösten är här i stan.

bild 1 (35)

IMG_7826

 Min käre man pausar på en taverna utmed vattnet! Sen åt vi riktig italiensk pizza och njöt vidare i solen med god hemmalagad glass. Mums.

bild 4 (21)

 Min ”slappa söndagsoutfit” består av boyfriend jeans från HM, blus och bälte från mig och nya sneakers från Aldo inköpta i Milano. Perfekta promenad kläder en slapp söndag.

IMG_7828


IMG_7833

 Kärleksmeddelanden från hela världen..

IMG_7834

 I Verona finns också balkongen där Romeo så vackert ropade på Julia. Roligt att se i verkligheten.

IMG_7835

Sitter på jobbet men ska strax träffa en stylist som behöver kläder till Världens Barn galan som sänds på Tv nu i helgen.

Alltid lika roligt att jobba med sådana där glammiga uppdrag. Sen ska jag hem till barnen och fixa i lägenheten inför onsdag, ska nämligen ha en riktigt rolig fotografering där hemma då. Vet inte om jag får lova att berätta ännu bara 🙂

Önskar er en fin start på den här veckan!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Åh man riktigt känner hur härligt det är i den där italienska solen! Mmmmm! Bästa tiden på året tycker jag i Italien. Får nog satsa på en sån tur till våren 🙂 Vad tyckte du var det bästa med resan? Ha en fin måndag kväll! Kram

  2. Browneyedgirl

    Det ser så vackert ut <3 Italien är en plats jag vill besöka någon dag.
    Spännande med projekt på g, nyfiken blir jag ::)
    Kram och ha en fin dag

  3. Verona, det var länge sen! Synd att jag var gravid när vi var där då det även ingick en vinprovning på Masis vingård.

  4. Åker ju alltid till Grekland när jag väl kan komma iväg på semester men Italien blir det någon gång här framöver och då verkar Verona lovande! Fina bilder! Snygga kläder! Anna http://www.bjornensover.se