Funderingar kring det där med taklampa..


44944_ea9cee68414e25c32398d42ba1129eaa

Hej Lördag!

Tittar in till er lite senare idag för här har vi faktiskt tagit det suuuperlugnt och vilat och kurerat oss. Åkte ju på en trist förkylning igår så den här helgen blir lung. I stället har vi fixat hemma och tagit oss en väldigt liten runda till Ikea som vi kände att vi verkligen behövde för att kunna organisera allt här hemma. Vi köpte plastbackar och en hylla för att kunna fixa i källare och på vind. Kommer att bli så bra när allt är klart! Just nu är det en enda stor röra på båda ställen så både jag och J blir helt stressade att ens tänka på det. Men, snart ska det bli ändring på det!

Hemmet är ju ett ständigt pågående projekt och just nu håller vi på med att välja en ny taklampa till matplatsen. Dessa lampor funderar vi på just nu. Ljuskronan från Flos i mässing är en favorit som jag haft i säkert 10 år, brukar vara ett gott tecken om man fortfarande gillar något efter så lång tid.

109242

Lampan Raimond har ett grymt snyggt ljus och ser nästa ut som en stjärnhimmel när den är tänd. Vacker och cool på samma gång!

16504_8824f7a64ae89f06e974a301ea809079

Bronze Copper Shade från Tom Dixon är en maffig och guldig lampa med mycket attityd. Kan bli väldigt snygg..hmmm. inte lätt.

55818_4b5fc5b595148f02986384fc54548b50

Crown minor från Nemo är minimalistisk, avskalad och väldigt snygg. Kan nog passa in överallt faktiskt! en riktig keeper enligt mig som aldrig försvinner ur tiden.

Japp, det finns ett gäng att välja på..

Vad tycker ni kära bloggvänner?

Nu blir det glass med jordgubbar och mys framför tvn!

Trevlig lördagskväll nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  God morgon 🙂 Finns ju så många snygga lampor 🙂 Jag är förtjust i en koppar lampa som du har på åhlens. Hoppas du mår fint <3 kram

  1. valerieaflalo

   Oj, den måste jag kolla in!! tack för tipset:)
   Ha en fin dag du med:)

   Kram

   1. Johanna

    Många fina lampor du spanar in! Tänkte på att en del av dem sprider ljuset och en annan riktar det. Hur vill ni ha ljuset när ni äter? Har själv missat att tänka på detta vid lampinköp…den sista verkar ha röd sladd med, känns inte som ni…men det kanske går att välja färg. Lycka till! ser hur som helst fram emot att få se ert val:) Kram

 2. Röstar på Riamond! Kan nog bli fint sken när den är tänd!

  1. valerieaflalo

   Tack! Ja, så otroligt vackert sken..det enda som jag saknar med den här lampan är att den bara finns i silver..Har ju mycket guld detaljer hemma.
   Vi får väl se. tack för din input i alla falla:)
   Kram

 3. Första SÅKLART!! Passar helt perfekt hos dig tycker jag 🙂