Har ni varit här??

IMG_7765

 Hello fredag!

Hur mår ni idag kära bloggvänner?? Här är det lite sisådär faktiskt, har blivit rejält förkyld och så dålig att jag tyvärr fått ställa in min lilla Göteborgs tripp och bokmässan där. Idag har ju Rosa Kokboken som jag är med i release och jag skulle varit där och bjudit på min rätt Tarte Tatin som ju är en av mina paradrätter. Såå synd, men jag får trösta mig med att alla andra medverkande är på plats och promotar denna fina och viktiga bok till förmån för cancerforskning.

Nu till något helt annat.

Har någon av er varit på butiken Corso Como? eller kanske Colette i Paris? Har ni tänkt på var hela livsstils konceptet kommer ifrån? ni vet butiker som har både kläder, mat och inredning?

Det är faktiskt så att just dessa butiker var vägledande inom detta område väldigt länge och spred hela konceptet vidare till oss här uppe i norr. Kul tycker jag!

Vi var förbi i Milano nu när vi var där på en liten helgtripp. Massor av coola snygga och lyxiga saker men jag fönstershoppade bara denna gång.

IMG_7772

 Sen är det klart att vi i Sverige eller liknande ofta ligger på en annan prisklass och inte fullt så dyrt som det kan vara på Colette eller Corso Como. Tur är väl det.

IMG_7773

 Häftiga lampor!

IMG_7776IMG_7771

Nej, nu blir det dags att kurera sig och ha en riktigt mysig fredag. Ska hoppa i en favorit outfit, tända en brasa och njuta av hösten utanför fönstret. En god middag på det sen får helgen komma 🙂

Önskar er en riktigt härlig sådan!

Ps. Om ni har vägarna förbi Mood och vår butik i helgen så kan jag meddela at det nu har kommit in massor av nytt och fint till hösten så passa på!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Har varit flera grr på Colette i Paris!

  2. Fina foton! Krya!