TBT- ett år senare..

IMG_0609

Här står jag för exakt ett år sedan idag. Hade ju lugg på den tiden..hade nästan glömt;)

Hello vänner!

Visst springer tiden iväg? vad gjorde ni för exakt ett år sedan? inte alltid man tar sig tid att tänka tillbaka på det.. Idag gick jag igenom mina bilder och tittade vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Kan ju tacka bloggen för att jag numera även har bildbevis från nästan alla dagar. Blir nästa som en dagbok-kul tycker jag!!

Så, vad hittade jag då när jag grävde ett år bakåt i arkivet?

Jo det här fina reportaget från Damernas Värld om mig och vårt hem. Dom fina bilderna har Helene Pé tagit!

IMG_0697

 

IMG_0263

 Det har hänt massor i lägenheten sen sist!

IMG_0695IMG_0698IMG_0696

IMG_0697

IMG_0699

IMG_0700

Idag har jag varit i styrelsemöte nästa hela dagen och diskuterat framtiden för ”Valerie” alltid lika spännande att gå igenom allt som måste göras och ta fram nya strategier.

I morgon blir det Göteborg och bokmässan, har nämligen varit med i en kokbok som heter Rosa kokboken som lanseras i morgon -sååå spännande!  Kokboken görs till förmån till cancerfonden och alla som är med i den jobbar gratis för att kunna skänka så mycket pengar som möjligt . Allt drivs av den mycket passionerade konstnären Anna Benson.

Här kan ni läsa mer om projektet som jag är stolt över att vara en del av. Ett tips är att ge den till någon du tycker om i julklapp kanske;)

Kram på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Oj, har det redan gått ett år sedan det inlägget. Kommer så väl ihåg det. Nästan skrämmande hur fort det går. Ha en fin helg! Kram Annika

  2. Sånt fint reportage! Jag kommer aldrig glömma 25/9 ’13. Det är dagen jag tog första sprutan för ivf som sen blev min dotter. Väldigt känslosamt att minnas. Så otroligt tacksam och lycklig. Önskar dig en fin helg! Tack för en fin blogg!

  3. jeanette

    Vart kommer det snygga köksbordet från?