Godmorgon måndag!

IMG_7759

Godmorgon vänner!

Här befinner vi oss fortfarande i Milano men ska snart åka hem! Har precis ätit en mysig frukost i solen på detta härliga ställe! Det finns massor av mysiga små caféer och barer i Brera som vi älskar att vara i. Här är det massor av folk i rörelse hela tiden och alla är så välklädda och snygga tom när man går ut för att ta en kaffe… Det finns alltid något att titta på med andra ord.

Nu ska vi samla ihop oss för att ta oss till Verona på en liten utflykt, promenera runt bland alla gränder och kanske se Romeo och Julias balkong. Sen bär det av mot flygplatsen och barnen där hemma, håller på att längta ihjäl mig!!!

IMG_7754

IMG_7749

Önskar er en fin start på måndagen och den här veckan!

Nu njuta av en solig sista dag i Italy.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *