På plats i Milano

IMG_7639


Sen kväll här i Milano och påväg ut på restaurang…

Gokväll!

Här har vi äntligen krupit ner i sängen efter en lååång dag som började redan kl 4 i morse då klockan ringde. Såg ni vilken dimma det var? helt otroligt! när vi kom fram till flygplatsen så fick vi vänta i 6 timmar på att dimman skulle lätta så att vi kunde komma iväg! Men, nu är vi här och har precis ätit middag på en underbar restaurang som heter Mimmo och ligger ovanpå Dondups butik. Helt underbart ställe med fantastisk mat och och bland gästerna såg vi spelare ur Milan. ( Just detta tycket våra män var lite mer intressant än vi tjejer) Hahaha.

IMG_7638

IMG_7647

IMG_7648IMG_7637

Ett sjukt mysigt ställe som jag verkligen vill rekommendera om du har vägarna förbi Milano.

Nej nu måste jag sova för i morgon väntar en kul dag alá Milan style med shopping god mat och sightseeing. Älskar att promenera runt och titta på alla vackra byggnader…hoppas på sol och 26 grader som utlovat!

Kram o gonatt finingar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hoppas ni har en underbar resa!!
    Kram