Måndag & tillbakablick

IMG_5373

God eftermiddag vänner!

Kändes som att vakna upp till en ny värld idag och överallt bland kollegor och vänner pratas det val. Framförallt pratar man om hur stor del av rösterna som gick till SD och hur det kommer sig. Det är många frågor just nu och alla är lite oroliga inför Sveriges framtid. Jag som har bostadsrätt oroar mig bla för höjda räntor och skatter. Kommer rot och rut avskaffas? Hur ska man nu lösa dessa frågor framöver?? men självklart återigen sååå otroligt mycket många fler frågor.

Skulle ha åkt till Paris i morgon för att göra tyginköp men vår resa blev avokad pga strejk och när vi skulle boka nya biljetter var allt redan slut eller sviiindyrt!! Så det blev till att stanna hemma i stället. Men i helgen åker vi till Milano så jag får lite av sydeuropa i alla fall. Längtar!!

Nu när hösten kryper sig närmre inpå nu så minns jag tillbaka till dom varma härliga dagarna och nätterna i Siciliens Noto. Vi bodde på ett helt fantastiskt hotell, Seven Room Villa Dorata, som jag vet att vi kommer att återvända till någon gång.

IMG_5197

Nu ska jag hämta min stora tjej på skolan och ta henne till sin körlektion. Ska bli kul!

Önskar er en fin och glad måndag!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Christine

  Haha ”körlektion” – är hon inte lite för ung för att övningsköra tänkte jag först …:-)

  1. valerieaflalo

   Hahah lät lite roligt juh;)

 2. Öh, du har nog råd anlita städhjälp utan Rut. Varför ska staten subventionera överklassens och burgen medelklass städhjälp? Är väl viktigare staten ser till att vård och skola funkar?

  1. valerieaflalo

   Hej Greta,
   Nu ska vi inte gå in i politisk debatt för det är ju verkligen inte mitt område annars. Men jag har ju uttryckt lite av vad jag tycker så det är klart att ni skriver tillbaka:) Tänker bara spontant på den städfirma som jag anlitar att städjobb också är ett jobb och bidrar till fler jobb i vårt samhälle. Om Rut avskaffas försvinner många av dom jobben pga att det för många blir för dyrt. Det kommer också att bli mer svartjobb igen bland dom jobben tyvärr. Men detta är bara min åsikt och jag respekterar att man tycker olika. Sen kan man ju aldrig veta vad någon har råd med eller inte.
   Ha en fin dag nu!

 3. Hej!
  Fin du är i den vita!
  Själv så tycker jag att man kan städa sitt hem själv, ta det lilla ansvaret. Vad tjänar städerskor i städfirmor, runt 12.000kr/ mån. Är det skäligt och ägarna tar ut miljoner. Alla utförsäkringar av svårt sjuka, det är hemskt. Den blå regringen tog över med ett budget överskott och nu finns ingen buffert enl Svenska statens ekonomiska institut. Skolorna har rekord dåliga resultat, trist!
  Tack för en trevlig blogg 🙂