Fäshion

IMG_7396

 Har ju en egen liten fäshionista där hemma som älskar att leka med mina väskor, skor och hattar. Nu när jag städade åkte allt fram och Bianca tyckte att det var ett perfekt tillfälle att styla sig själv lite. Min söta lilla älskling, redan så duktig att gå i klackar..inte ens jag kan ju gå i några av min egna skor:) hihihi.

Heeej tisdag!

Alltså, i söndags bestämde jag mig för att göra slag i saken och ta tag i mitt årliga projekt höststädning av min garderob. Har ju tänkt på detta i flera veckor nu så i söndags var det helt enkelt dax. Två gånger om året gör jag en storrensning och stylar om min garderob. Vill ju inte ha sommar och vinterkläder blandat, blir så svårt att få en översikt då.

Jag drar mig alltid lite för dessa projekt då jag tycker att det är så himlans svårt att skiljas från mina plagg. Men, nu har jag ett system som funkar ok i alla fall. Jag gör som så att jag delar upp plaggen i 4 olika högar spara-skänka-sälja-arkivera och sen utgår jag ifrån det när jag städar. Känns inte lika jobbigt då..

Nu har jag fått ihop en fin-fin hög med massor av plagg som jag tänker sälja på en bloppis/utförsäljning. Återkommer om det så klart men kan säga redan nu att det antagligen kommer att bli den 26e september här i Stockholm.

IMG_7387

 Mammas saker är ju sååå fina tycker Bianca…

IMG_7391

IMG_7397

IMG_7401

Ok, nu måste jag fortsätta här på jobbet innan det blir dagishämtning. Just nu går vi igenom alla första ändringar av sommaren 15 kollektionen för att sedan sy upp sk pre-productionsamples, dvs ( förproduktions plagg) Detta gör vi för att stämma av alla plagg innan dom hamnar i butik.

Önskar er alla en fortsatt fin dag

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. .. Alltså!! Huuur söt! Dör lite! 🙂

  1. valerieaflalo

   Mitt lilla hjärta:)

 2. Underbara lilla tjejen, såååå fantastiskt söt!

  1. valerieaflalo

   Man vill bara äta upp henne:)

 3. Åh hoppas du lägger ut grejerna på bloggen som en bloppis, bor ju inte i Sthlm 🙂

  1. valerieaflalo

   Lovar att göra både och! tänkte köra en liten höstbloppis här snart:)

 4. Browneyedgirl

  God morgon <3 Vilken bra ide 🙂 Ska med ta tag i min garderob. Hoppas du mår fint, kramen

 5. Men åhhh…så bedårande söt hon är!! Och vad kul om du lägger ut lite här som bloppis, hoppas verkligen jag hinner med att köpa något då. Vilken storlek har du förresten på dina kläder? Hoppas ni får en fin dag du och din fäshionista, är din stora dito hos pappa i veckan. Mina barn har pappavecka och det är alltid lite tomt då, även om jag får bonusträffa dem idag. Kram Annika