Så var det lördag

IMG_7162

Vackra modellen Johanna i en av mina brudklänningar!

HEJ på er!

Hoppas att ni mår bra idag:) Det är ju lördag och allt! Här vaknade vi tidigt så jag och barnen smög upp för att laga frukost och mysa. Pappa J fick sova kvar idag..ibland delar vi upp sovmorgnarna på helgerna så att någon av oss får sova i alla fall. Ni vet ju hur det kan vara med småbarn och sömn..

Hade en busy dag igår så jag hann inte titta in till er mina fina bloggläsare. Det är såå otroligt roligt att se att så många av er vill hälsa på här och läsa varje dag. Ni ska veta att jag uppskattar var och en av er och att ni vill följa med mig i min vardag.

Igår började vi dagen med en liten sväng ut på juvelmässan Precious där jag visade upp några av mina nya brudklänningar. För er som undrar tar vi emot möten hos mig på kontoret från och med december. Maila mig så bokar vi in dig om du vill:)

IMG_7171

IMG_7172

Efter mässan åkte vi vidare till Synoptiks pressevent på Färgfabriken för lanseringen av deras samarbete med Alexander Mc Queens solglasögon. Och vilken lyxig eftermiddag det blev! Champagne och snittar, supertrevlig personal och på slutet fick vi välja ut ett par solglasögon att ta med hem samt en välfylld goodiebag! inte dåligt.

Såå fint arrangerat på alla sätt.


IMG_7197IMG_7188

Lyxigt lyxigt i går!

IMG_7191IMG_7207

 Dom här sköningarna från Alexander Mc Queen fick följa med hem och jag måste säga att det fanns sååå många snygga glasögon att välja på så håll utkik i Synoptiks butiker om några veckor. Perfekt inför mina resor till både Paris och Milano framöver…lovar att visa hur dom ser ut på också!

IMG_7196

Jag har på mig en av höstens nya klänningar som finns i butik nu!

Sen var det dags att åka vidare, hämta på dagis och skola och gå hem för att njuta av att äntligen vara lediga tillsammans. Vi åt skaldjur och barnen tyckte också att det var gott och ville smaka hela tiden. Hade gjort köttbullar till dom men det var plötsligt inte så spännande. Hahaha.


IMG_7199IMG_7200

Nu ska vi väcka pappsen så att vi kan sätta igång den här dagen:) 

För mig blir det nämligen en mycket lyxig start vill jag lova….berättar mer sen.

Ha nu en fin lördag vänner och var rädda om varandra!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Älskar dessa skor du. Vad för märke o köpt för länge sen? Kram Nina

  2. Vilken fin brudklänning du gjort! Älskar din svarta klänning, får bli ett köp 🙂