Liten sjukling

bild (38)

Godmorgon tisdag!

Hoppas att ni fått en bra start på dagen. Har en liten snorig tjej här i min famn som vaknat hela natten av att hon hostar och snorar.  När vi gick upp i morse var hon pigg och glad så vi provade att gå till dagis men det gick inte och tårarna sprutade så det var bara till att gå hem igen..

Så nu sitter vi i soffan, myser och tittar på film,  stackars liten.

Idag gör vi så som alla andra föräldrar, pusslar och försöker lösa det mellan möten och jobb. Jag är hemma halva dagen och min man andra halvan helt enkelt.

Hur gör ni när ni har sjuka barn?

Kram från oss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vi brukar också dela dagarna. Rätt skönt att komma in till kontoret och i alla fall skotta undan det värsta… Grejen med att vara hemma med sjuka barn är ju att det oftast är rätt oplanerat och därmed ser skrivbordet ut som om man hade tänk jobba istället för att vara hemma…därför skönt att dela dagen om man har möjlighet

  2. Jag hade en mamma som ställde upp vi bodde nära så det var inga problem.Nu är mina barn stora. Fast när barnen var ordentligt sjuka var ju jag eller mannen hemma förstås! Men jag skulle kolla med dig…Utlottningen av maskarna har den varit ..kanske jag missat detta?