Lat söndag hos oss

IMG_7126

God förmiddag!

Så här ser det ut hemma hos oss just nu. Vi har alla intagit slappar mode, barnen äter en tidig lunch vi vuxna dricker kaffe latte och funderar på vad vi ska göra idag. Det är ju sol ute så det vore skönt att komma ut i naturen lite tycker jag..N vill åka till Andys lekland och lilla B ska sova sin middags nap.

Vad gör ni?

IMG_7130

I vardagsrums fönstret står mitt fina fikonträd och breder ut sig. Den varma sommaren har gjort att den fullständigt exploderat och löven svämmar över på grenarna. Jag har tom fått ett litet fikon till att växa! Sen doftar den så ljuvligt här hemma just nu.

Hoppas att ni har fått en bra start på söndagen vänner.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ohhh och en Skultuna blomkruka ellerhur? De står på min inköpslista till vardagsrummet 🙂

  1. valerieaflalo

   Hej hej, jaaa! Älskar den:) vi fick den i bröllops present av min syster!
   Ha en mysig söndag nu

 2. Älskar att se bilder från ditt hem! Just nu är jag så sugen på inredning och nytt, och suger inspiration överallt.
  Din inredning hemma är verkligen i min stil, så det hade vart roligt att se lite mer från ditt hem nån dag 🙂
  Kram till dig

 3. Härliga bilder, det är så mysigt när man inte har planerat något. Hoppas ni hittade på något som passade alla. Jag har länge velat skaffa ett fikonträd, men inte riktigt vågat mig på det. Har inte så gröna fingrar så jag är rädd att jag ska ha ihjäl det.
  Ha en fin måndag! Kram Annika