Guldknappen galan & nominerad! Jippi!!

IMG_6639

Kära bloggvänner!

Här har ni en trött men glad tjej idag.

I går var det ju riktig baluns i form av Guldknappengalan på Grand Hotell i Stockholm, den 33e guldknappen delades ut och den här gången till Whyred och vet ni vad??  JAG var nominerad!!! Vilken otrolig ära och vad glad jag är att ÄNTLIGEN få berätta för alla er fina läsare om detta.

När jag började för snart 8 år sen fanns det inte med ens i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle få komma i närheten av detta prestige fyllda pris. Det verkade vara en ouppnåelig dröm endast få ett fåtal förunnade.

Igår var jag en av dom och för en gångs skull var jag riktigt stolt över mig själv. Men även också tacksam över mina fina medarbetare och andra som supportar och tror på oss.

Tack alla ni, ni vet vilka ni är och tack Damernas Värld som hjälper oss på vägen.

IMG_6634

IMG_6643

Några bilder innan festen:) Vi hade ett mysigt rum där vi ”preppade” oss inför festen. Min spets topp och kjol är från höstens kollektion och kommer snart i butik. Missa inte det!

Nu har min snälla man lagat en god söndagsmiddag till hela familjen och trötta mig, bestående av helstekt kalventrecote, kantarellsås och hemma lagade pommes. Det ni. Kan behövas en dag som idag…blev ju hrmm några glas champagne igår!

Återkommer med massor av bilder från nomineringsvisningen i vinterträdgården och galan i morgon.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Du strålade som vanligt! Vilken snygg outfit!
  Ha en skön söndagskväll.
  Kram Sara

 2. So gorgeous! You looked simply beautiful!

 3. Katarina Johnson

  Grattis!!! Du är så duktig!!! Otroligt vackra kläder!

 4. Ulla-Marie

  Aha! Det var därför expediten i din butik var så svävande i svaret på frågan om du var nominerad. Jag och min kompis har varit på Guldknappen (läsarnas alltså) 8 ggr (missade när Lars Nilsson vann), men hann inte få tag i biljetter detta år. Vi valde ändå att tillbringa just denna helg i Stockholm och besökte din fina butik. Funkade det också ju.

 5. Du är så vacker. Helt otroligt! Klänningen magisk!!
  Kärlek.
  Nina

 6. valerieaflalo

  Tack alla ni som skriver! det värmer i hjärtat att ni finns.
  Kram