Mitt tips & tävling

sponsorskyltmaxfactorIMG_6497


IMG_6500IMG_6531
Fredagskvällens tips kommer här:)
Hej tjejer,
Jag har hittat en ny mascara som jag verkligen tycker att ni ska testa. Har ju provat en herrans massor av mascaror under årens gång och den här nya från Max Factor, Masterpeice Transform blev snabbt en favorit. Den har en jättebra borste som gör det väldigt lätt att applicera mascaran med. Jag tycker att det är viktigt att en mascara som man använder varje dag inte är för dyr men att den också håller hela dagen.
Skulle du vilja prova den? Just nu finns den som erbjudande på Kicks, men du kan också skicka en kommentar till mig så tävlar jag ut några stycken.
Önskar dig en fin kväll
Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 kommentarer

  1. Jakten på den perfekta mascaran fortsätter! Jag provar den mer än gärna :))

  2. valerieaflalo

    Wow!! sååå kul att så många vill vara med och tävla:) måste ordna många vinnare.
    Kram och trevlig kväll

  3. Sliten morsa deluxe.. det är jag det:) Har precis tagit mig ur bebisbubblan och är på väg ut i verkligheten. Lite sliten, alldaglig, försoffad men känner energin är på ingång och jag vill göra en make over från topp till tå. Klä mig snyggt, fixa håret och lägga en snygg make up. Jag hoppas jag har turen att vinna denna Max factor mascara. Lovar en selfie på vrålsnygga ögon om jag vinner! Tack för en fin blogg med massor av inspo, gillar dig♥

  4. Charlotte

    Har man bara en bra maskara så är sminket klart☆