Vinnarna är:

IMG_5946

Godmorgon alla fina!

Hoppas att ni mår bra:) Här knepas och knåpas det, sys om och stylas för fulla muggar! Det är inte många dagar kvar till visningen nu och allt måste vara perfekt. Det har varit så kul att läsa era kommentarer i tävlingen och jag tycker verkligen att ni alla är värda att få komma, tyvärr går ju inte det men jag vill att ni ska veta att jag verkligen uppskattar att ni så gärna ville vara med och tävla. Stort tack.

Hann ju inte presentera vinnarna igår så jag gör det nu i stället!

Och vinnarna är:

Viyanne Darwich

och

Tove B

Ni får båda ta med er varsin väninna, grattis grattis grattis!!

Maila mig era fullständiga namn på valerie.aflalo@gmail.com

Tittar snart in till er med ett fin fint erbjudande och tips, missa inte det.

Kram Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *