Lördag

IMG_6335

Hello där,

Hoppas att ni har det bra denna lördag!

Så mysigt att vara lite ledig med min lilla familj innan nästa vecka sätter igång och det med rivfart. Idag ska vi bla ska träffa en nyfödd liten bebis och så blir det nog en vända ner till Supper på gården, det var sååå mysigt där!

Nästa vecka är ju veckan innan Fashionweek och eftersom allt sker i sista minuten i den här världen så kommer vi att lägga in en växel extra för att hinna få allt klart. Kul att ni hör av er i min lilla tävling och vill komma till visningen:) Det är ju inte öppet för allmänheten utan bara för stylister, chefredaktörer och Stockholms ”modeelit”och svårt att komma in på. Därför tycker jag att det är lite extra kul att bjuda några av er fina läsare:)

I går kom alla skorna ifrån Footlight, som gör skorna till vår visning. Dom har ju klassiska snygga skor och där blir det liksom aldrig fel. Alltid eleganta och lyxiga. Vi blev supernöjda! Det är skönt att få bocka av det i alla fall..

Ska bli så kul!

IMG_6332

Nu har det förresten kommit in lite fina höstnyheter i butikerna runt om i landet även i vår butik på Mood så missa inte det. Gillar den här svarta klänningen skarpt. Det är handbroderade detaljer med stenar och paljetter, tycker att det är både unik och vacker. Det finns inte så många men jag vet att även Kotyr har fått in den om den tar slut hos oss. ( kommer snart upp i shopen, tänkte bara tipsa om den innan)

Nej, nu måste vi ut och göra lördag här i Stockholm!

Vi ses snart,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Jättesnygg!

  2. smashing!! :*

  3. Sån underbar klänning! Och blir så glad att läsa att Factory i Malmö säljer dina kläder, helt missat det. Får unna mig något sen när mammakroppen är lite mer återställd haha