Casting & din lucky day?

IMG_6282

Tjohoooo fredag!

Sista dagen på veckan och även sista castingdagen här hos oss inför visningen. Tror att vi måste ha träffat minst 50 tjejer igår så nu börjar besluts ångsten krypa sig på. Dom är ju så duktiga att gulliga och man vill ju bara boka alla! Men, det går ju inte tyvärr.

Vi tittar på många saker, utstrålning, gång, attityd. Dessutom är det viktigt att modellerna inte ser för smala ut eller är allt för unga.

IMG_6247

IMG_6261

 Modellerna får ”provgå” a la catwalkstyle framför oss för att visa hur det ser ut när dom går.

IMG_6256

 Tjejerna kommer alla i sneakers eller låga skor men byter om till klackar när dom ska gå..

IMG_6258IMG_6251


IMG_6237IMG_6242IMG_6259

IMG_6246IMG_6295Dags att välja!

Hörni, jag tänkte att det kanske finns någon av er gulliga bloggläsare som vill komma på min visning? Du får ta dig hit på egen hand men ta med en vän, låter det ok?

Skicka mig en hälsning här om just du vill komma på vår visning på Berns under Fashionweek Stockholm den 27e augusti kl 11.

Ha nu en toppenfredag så ses vi snart igen.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer

 1. Viyanne Darwich

  MEN ÅH, för en fashionhungrig tvåbarnsmamma att få komma ut (med min BFF såklart) och se vackra kreationer, betyder din visning ALLT. Att få vara sig själv en stund. Otroligt pirr i magen, bara tanken.

 2. Åååå det lät väldigt trevligt! Har en vän som behöver få komma ut på nåt skoj efter ett tungt år!

 3. Hej Valerie! Det skulle vara fantastiskt roligt att få överraska min fashion-tokiga väninna, som fyller 30 år den 27 augusti, med att gå på din visning och se alla dina vackra kreationer!:)

 4. Vilken dröm!! Snälla Valerie, bjud in mig och min kära väninna, båda nyligen 40 år fyllda, som vägrar ge upp kärleken till mode! Jag är en faschionista ut i fingerspetsarna och tar mig därför friheten att citera din bloggkollega Martina Bonnier som beskriver precis hur jag känner det: ”Svenska kvinnor ska våga vara kvinnliga och inte förkrympa sig som åldringar och bli grå.” Valerie, dina skapelser hjälper oss att göra just det: våga vara kvinnliga! Även när vissa tycker att man ska klippa av sig håret och bli gammal bara för att man har trätt in i medelåldern. Men jag älskar glamour och vägrar förändra mig! Så jag är ett av dina stora fan!
  Kram från Åsa

 5. Ida Axelsson

  Efter en fantastisk sommar med underbar värme kommer hösten kännas tung. Vad är då bättre än att bli pumpad med nytt och fräscht höstmode? Det skulle vara jättekul att få se din visning!

 6. Åh, va roligt det hade varit att få gå och se din visning. Har egentligen ingen annan anledning att få turen att vara den som får gå förutom att jag älskar kläder och mode. Dessutom har dina kläder blivit en favorit på sistone.

 7. Hej! Skulle gärna vilja ta med min fina vän Carina som har haft ett tufft år efter operation men nu är fylld av livsglädje. Älskar dina kvinnliga kläder som även passar mig som inte är 25 längre 😉 tack för att du delar med dig av ditt liv på bloggen!

 8. Har under hela sommaren känt mig kvinnlig och vacker i dina kläder! Det skulle vara underbart att inspireras inför hösten med vackra kläder. Jag är gärna en förebild för mina yngre kollegor på kontoret, hur man som mogen kvinna fortfarande kan värna om sin kvinnlighet och skönhet, vilket är enkelt i dina vackra kläder! Kommer gärna på din visning. Kram

 9. Det hade varit otroligt roligt och inspirerande att få gå och kika på din visning.

  Har varit hemma med min 1,5 åring sedan födseln men började jobba i måndags och behöver nu lite glitter och glamour i mitt liv.

  Hoppas hoppas…
  Kram Jennie

 10. Som socialsekreterare i arbetsmarknadsgrupp träffar jag människor, till största del utlandsfödda, som jag tillsammans med andra myndigheter försöker hjälpa vidare….älskar mitt jobb, men behöver flärd, glamour ibland (läs ofta!) för att balansera livet! Älskar kläder! Njuter av vackra tyger, färger, kombinationer! På jobbet kallas jag för Carrie…behöver jag säga mer?

 11. Åh, det skulle vara fantastiskt kul för en nybliven tvåbarnsmamma med glamournivån i botten. Oavsett heja dig!!

 12. Linda Å-S

  Köpte precis min första Valerie-klänningen och jag vill bara ha fler plagg för de är så fina. Skulle vara oerhört spännande att få se vad nästa kollektion innehåller för guldkorn.

 13. Hej

  Jag vill gärna gå
  Det finns inget särskilt skäl varför jag skulle få gå,
  Jämfört de andra som vill

  Men det skulle vara roligt

  Wwww.annarosenqvist.com

  Kram

 14. Jaaa så klart jag vill gå på din visning! Skulle vara så kul och lyxigt att få ta med min fina väninna och se alla dina underbara, vackra och inspirerande kreationer!

 15. Äldre blir jag (50+) men intresset för mode består.
  Har följt din resa i många år. Och jag mer än gärna på din visning går.
  Det jag tycker är så bra med dina kläder är att det finns sköna och avslappade kläder för en mysdag hemma eller på stranden och riktiga glamourkläder för en fest eller när du vill klä dig med en härlig lyxig touch. Ibland med massa paletter, fjädrar, pärlor mm eller det där lilla extra som sitter lite diskret på plagget. När man går in i butiken slås man ofta av att det verkligen är alla åldrar som gillar dina kläder.
  Hoppas på tur!
  Lena

 16. Att få gå på din visning skulle vara helt fantastiskt! Från första stund som jag hittade din blogg har jag blivit fylld med inspiration, dina kläder och bilder är magiska. Under hela denna sommar har jag jobbat väldigt mycket, så att få kliva in i en annan värld för en stund hade varit underbart. En värld fylld med vackra tyger och en förtrollande atmosfär.

  1. valerieaflalo

   Hej Tove, Du har vunnit biljetter till visningen.
   Grattis grattis:)

   Maila mig ditt hela namn på valerie.aflalo@gmail.com

 17. Blir inspirerad och glad av dina kläder och inlägg på bloggen. Hoppas att det är min lucky day

 18. Åhh, det vore härligt med lite glamour i vardagen. Jag vill jättegärna gå på din visning och se dina underbara kläder.

  Ha en fin helg

  Åsa

 19. Hej, jag skulle gärna vilja gå på visningen och få mer inspiration till min annars trista garderob. Trots att jag är 36 år gamal,har jag nyligen upptäckt hur roligt det är med mode

 20. Wow! Att få gå på din visning skulle vara superroligt! Har alltid drömt och få gå på en visning under Fashion Week och din visning skulle vara kanon för dina kläder utstrålar så mycket glädje, glitter och glamor och skulle pigga upp min lite halvtrista vardag 🙂

 21. Matilda Wiman

  Åh som en dröm!! Hade varit helt fantastiskt kul och jag hade varit lycklig som attan. Håller tummarna och drömmer tills jag vet hur det går!!
  Kram och tack för bloggen

 22. Ja klart man skulle vilja! Och det skulle vara så kul att ta med min bästa vän som lämnat mitt sköna Värmland för utbildning och kärleken i stor stan 🙂

 23. Skulle vara kul att få komma, jag designar själv en sommarkollektion så skulle vara kul att se dina fina plagg också. Lovar apar inte efter : )

 24. Åh det vore helt fantastiskt att få gå på din visning! Skulle vilja dela upplevelsen med min mamma som också älskar din design och blogg 🙂 håller tummarna! Kram

 25. Hej! Det skulle självklart vara en fantastisk ära att gå på din visning. Vem ÄLSKAR inte dina underbart lyxiga och unika kläder. Som fattig student och modernaste skulle jag ramla av stolen av glädje!! Delar på Facebook också..

  1. Modefantast skulle det stå, inte modernaste 🙂

 26. Ja, vad ska man säga….. Det skulle vara helt fantastiskt,lyxigt och alldeles alldeles underbart!!!! Kram

 27. CarinaWalther

  Åhh vad det skulle vara såå himla roligt att få se dina fina kläder i verkligheten!! Jag vill så hemskt gärna vinna en biljett! Håller tummarna!!

 28. Det skulle vara fantastiskt roligt att få komma på din visning! Jag skulle gärna vilja ta med min mamma som en retreat efter hennes sista cellgiftsbehandling denna vecka. Det skulle vara en inspiration och glädje för oss att få vara med på visningen!

 29. Jag skulle vilja gå med min fina mamma.

 30. åh vad underbart det skulle få vara att få åka till huvudstaden och gå på din visning! du är så otroligt inspirerande!

 31. Jag skulle väldigt gärna vilja komma för att se dina vackra kläder! Lycka till!