Factory & Supper

IMG_6230

Glada tjej gänget från igår! Hade en riktig fnisskväll, ni vet när man är sådär lagom trött och tycker att precis allt är kul. Min mamma är med på bild här också i grå tröja i mitten..

Hello torsdag!

Mår ni bra idag tjejer? Vad pysslar ni med? Är ju som jag sagt tidigare nyfiken på er också, vilka ni är som läser här, vad ni vill se mer av osv..

Här är det full rulle igen och den ena modellen efter den andra trippar in här hos oss avlöser återförsäljare. Det är ju både inköpsvecka och ”prepp” inför Fashionweek Stockholm som pågår här, dvs casting till vår visning på Berns.  Igår kväll var vi ute på Supper med några riktigt härliga tjejer som dessutom är kunder till oss sedan många år. Factory i Malmö är en fantastisk butik med en så mysig anda och mix av fina varumärken. Vilka tjejer och vilken energi! Dom har även en webbshop om man vill se deras fina saker.

Det är en ära att få sälja mina kläder där.

IMG_6221

 Shrimptacos….mmmm…so lovely:)

IMG_6223

IMG_6233

Supper ligger på Gården i Stockholm och är verkligen trevligt. Det är mitt i stan fullt med folk men ändå lugnt och med en skön atmosfär. Bra tips för er som inte vet vart ni ska gå för god mat och härlig stämning.

IMG_6218

Nej, nu måste jag susa vidare här..

Står en hel bunt här med vackra unga damer här och väntar på mig.

Ses snart;)

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej Valerie,

  Är en trogen följare både här och på instagram. Du är inspirerande på så många sätt, som företagare och som trendmedveten mamma med känsla för hem och inredning.

  Ser gärna mer inspiration till hemmet då vi köpt ett stort hus från förra sekelskiftet som nu ska inredas…var börjar jag?! Tänk om man kunde anlita dig 😉

  Min sambo Andreas känner din man som kommer från samma ort, vi hejade en gång i Humlegården 🙂

  Thats me! Ha de gott och tack för en fin blogg /EM

 2. Det verkar som att ni hade en väldigt trevlig kväll, vilka härliga bilder! Själv försöker jag, precis som du, få ihop vardagspusslet och surfar in här ibland för att låta mig inspireras när jag har lite tid för mig själv.

  Keep up the good job! 🙂

 3. Va roligt med fashion week, har alltid önskat att få se visningarna live!! Men det är första gången du visar va.
  Kika gärna in på min blogg, helt nystartad faktiskt..jätteroligt, varför har jag inte börjat blogga tidigare?
  Trevlig kväll!
  henryochjag.blogg.se

 4. Tusen tack för en alldeles utomordentlig kväll!!! 🙂 kram Sara

 5. Hej och tack för en underbar blogg! Har varit på Factory i Malmö en gång och kommer aldrig mer att sätta min fot där 🙁 Bemötandet under all kritik 🙁 Är man inte 25 och smal och snygg visade personalen tydligt att man inte platsade där.