Fullt ös i vårt showroom idag

IMG_6212

Hej onsdag!

Hoppas ni mår alldeles utmärkt idag:)

Vi är just nu inne i en av dom roligaste delarna av mitt jobb, nämligen försäljningen. Just nu är det nu full fart här i vårt showroom och kunderna avlöser varandra.

Inköpare från hela Sverige kommer till oss för att göra köpa in till sina butiker för nästa sommar. Det är så kul att träffa alla trevliga återförsäljare och höra om hur det går med plaggen i butiken, vilka kunder dom säljer till och vad dom tycker om plaggen osv. Man lär sig massor av att prata med kunderna, tror att ett recept på framgång är att vara lyhörd och lära sig vad kunderna behöver.

Som jag berättat tidigare tar det ju ett halvår från att varorna beställs in tills att dom levereras. Vi som dessutom jobbar med att designa kollektionen börjar ytterligare ett halvår tidigare…Man måste nästan vara lite synsk för att veta vad man vill ha på sig så långt fram. Det är ett spännande jobb vi har.

En liten sneak peek av sommarens kollektion…;)

IMG_6217

I kväll ska vi ut på middag på en av Stockholms mysigaste gårdar, med en butik från Malmö, ska bli super trevligt!

Vi ses snart,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Oh ser spännande ut!

  2. Åh, dina kläder är så fina. Och våren ser ju spännande ut.

  3. Var kommer dina snygga skor ifrån?

  4. Très Jolie, vill ha allt. Gud så vackert (det man kan skymta) Jo mattan du har är det från samma som du har hemma. Vill ha den med 🙂 Kram Nina