Årets första kräftis

IMG_5951

Vi var hemma hos min fina och duktiga vän Anna Brolin och hennes man Jesper som i sitt hus har en fantastisk terass. Vi har haft många fester här med takåsarna som utsikt. Så mysigt!

Tjingeling söndag!

Hoppsan, vad tiden gick fort den här helgen, riktigt bara sprang iväg gjorde den.

Men så har vi också haft något inplanerat precis hela tiden med besök från Holland, kräftskivor och bad på agendan. Jag tycker ju att man ska maxa sommaren nu och suga ut minsta lilla solstråle eller möjlighet att vara ute och ha kul! För snart är det kyliga vindar och kallare väder som gäller och då vill jag känna att jag är klar med sommaren och redo för en mysig höst. Eller vad säger ni?

Årets första kräftskiva är avklarad precis som sig bör i glada vänners sällskap och den här gången på en takterass på söder. Glädjetjut och snappsvisor varvat med kräftor och paj. Vi körde knytis och hjälptes åt att fixa allt.

Det är något visst med dessa skivor, tror att det är traditionen att samla alla vänner, äta gott och att det faktiskt inte behöver vara så uppstyrt som gör det så mysigt. Ja, kanske att dela en varm skön kväll tillsammans också.

IMG_5973

IMG_5948

IMG_5959IMG_5950

IMG_5961


IMG_5955

IMG_5963

Nu är det dags för söndagsmiddag här, tittar in till er snart igen. Här blir det enkelt med pizza i kväll  för här är vi ganska trötta..

Önskar er en fortsatt fin söndag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *