En liten fredagens!

IMG_5874

En liten dagens jag utanför jobbet iklädd blus från mig, kjol från Zara, skor minns jag inte, väska Tod´s.

Hello friday!

Mår ni bra? Här är det full fart igen, precis så som jag tycker om det.

Igår kom säljteamet tillbaka från mässan i Köpenhamn så nu är kontoret fyllt av prat och skratt igen. Det har ju varit lite tomt här utan dom:)

Så var det fredag igen och just idag håller vi på med att välja modeller till vår visning. Det går till ungefär såhär. Agenturerna skickar förslag på massor av olika tjejer, sen kallar vi in dom vi tycker om till en casting och därefter bokar vi modellerna som ska gå vår visning. Kort och gott.

Som fd modell så tänker jag alltid på hur jobbigt det måsta vara för modellerna att komma och visa upp sig. Minns att jag inte alls tyckte om den biten ( dock ett nödvändigt ont för att få jobb) Hur som helst, nu när jag är på andra sidan har jag med mig detta och tänker på att alltid vara lite extra snäll och uppskattande till dom tjejer som kommer till oss.

IMG_5911

IMG_5896

Vad ska ni göra i kväll då?

Vi ska ha lite barnvakt för en gångs skull och gå på en kräftskiva på en takterass här i stan. Tycker att det är så mysigt att sommaren inte är slut ännu och att man fortfarande kan sitta ute och göra saker om kvällarna. I morgon blir det nog bad om vädret vill:)

Ha nu en toppenfredag!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *