Nybäddat!

IMG_5104

Hello!

Hoppas att ni mår bra idag! Här i Stockholm är det fortfarande mycket varmt men nu fläktar det lite vilket är skönt. Vilken sommar vi har haft! Tänker tillbaka på strand dagarna vi hade i Nyhamns läge hos min syster där. Dom milsvida vita sandstränderna, kristallklara blå vattnet. Åhh vad det var skönt!

Har sovit underbart gott i natt måste jag säga. Trots värmen.

Tycker normalt sett att det är svårt att sova när det är så varmt som det är just nu, men vi hade också en jättetrevlig middag med grill hos några vänner igår vilket gjorde det lättare;)

Måste verkligen slå ett slag för Beach House lakan som utan att överdriva är dom skönaste jag sovit i. Som att sova i sin absolut skönaste t-shirt! Man längtar liksom efter att få krypa ner i dom på kvällen och gotta in sig..mmm

IMG_5101

På söndag händer något kul på min instagram valerie_aflalo, så håll utkik där då. Hihi.

IMG_4933

IMG_4925

Lata dagar på stranden, finns det något bättre??

Ha en fin tisdag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Det har verkligen varit en sommar att minnas. Och håller med dig det är skönt när det fläktar. Har inte provat deras lakan men har förstått att de är fantastiskt sköna. Vilka härliga strandbilder. Ha en fin dag. kram Annika

  1. valerieaflalo

   Hej Annika,

   Vad härligt att höra att du också har haft en härlig sommar! Den gick sååå fort bara:)
   Stor kram till dig

 2. Hej!
  Du har ett så vackert och personligt hem. Älskar stilen!! Synd att du börjar modernisera …byter ut dina underbara Tina k lampor och ska sälja din fina kristall krona och har bytt ut ditt underbara bruna köksbord…känner att du blir som alla andra bloggare snart med det tjatiga eviga svenska tenn prylarna och designprylar från charles eames mm samt samma hem som varenda inredningstidning visar.Beundrar verkligen din känsla för smak på kläder och inredning annars men önskar verkligen att du behåller din personliga stil och bli inte för modern, stramt och kalt….varm kram Kamilla

  1. valerieaflalo

   Hej Kamilla,
   Tack så mycket! ja, det är ju inte lätt att veta vad som är en annans personliga stil eller inte. jag tycker om att blanda gammalt med nytt romantiskt med stramt osv. Tycker att man tar fram det vackra genom kontraster. Sen är det ju som med allt, efter ett tag så tröttnar man på det man ser varje dag och vill byta ut, prova något nytt. Sen tycker jag att det beror på vart man bor. Vi hade ett sommarhus tidigare ute på landet där vi hade många av dom sakerna som nu finns i vår lägenhet. Bla så hade vi det bruna matbordet där, mitt vita bord hade jag i mitt showroom. Nu har jag bytt plats på dessa:) Så det är inte borta:) Jag byter plats och fixar jämt. Tycker att det är det som är roligt med inredning, just att man får byta plats på saker för att förnya.
   Önskar dig en fin dag!

 3. Fröken Cocco Sohl

  Har man väl börjat ha Beach House vill man inte sova i något annat… <3

 4. Browneyedgirl

  Visst har det vart en toppen sommar 🙂
  Härliga dagar ni haft vid stranden. Härligt att titta tillbaka på bilder sen.
  Kram och ha en fin dag <3

 5. Hej,
  Var har du köpt den fina lampan?