En sommardag på jobbet!

bild (37)

Utanför mitt kontor idag. Dagens jobb-jag i shorts och t-shirt från mig, skor Footlight väska från Tod´s ( ny som jag köpte på vår honeymoon)Perfekt storlek då jag alltid behöver mycket saker i min väska.

Hello vännen!

Sitter inne på mitt kontor och hör regnet piska mot mina rutor, det är 30 grader varmt idag så jag vill gärna öppna fönstrena men just nu regnar det så mycket att jag inte kan. Lite mysigt är det också och sitta inne när det regnar ellerhur?

Hur ser er dag ut idag? vad gör ni på era jobb? nyfiken på er som läser här också;)

Idag ska i alla fall jag svara på en herrans massa mail som väntar på svar, fixa inför visningen på Berns, packa några paket till kunder, skypea med vår fabrik och ringa leverantörer. Ja, en hel del olika saker med andra ord.

Bäst att jobba undan för snart ska jag också hämta barnen från fritids och dagis och bege oss på en trevlig middag med vänner:)

Hoppas att det slutar regna snart..

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Ja sommarregn är så mysigt när man sitter inomhus! Riktigt snygg väska! Hade de en Tods butik i Noto? Älskar Sicilien men mest varit i de norra delarna. Jag blev mamma för tre veckor sedan så mina dagar är fyllda med bebisgos, amning och blöjor, fantastiskt! Jobbar annars som ögonläkare, ser så fram emot vara hemma och ta hand om min dotter närmsta året. Ha en fin kväll!

  1. valerieaflalo

   Hej Johanna,
   Ja, men inte i Noto, det fanns en stor outlet mitt på Sicilien som jag verkligen kan rekommendera! Grattis till lilla bebisen och att du är nybliven mamma. Det är en omtumlande tid fast också väldigt mysig!
   Kram V

 2. Hej, jag jobbar med kommunikation med fokus på opinionsbildning och politisk påverkan, låter väl ”tungt” i sammanhanget men jag är även fri konstnär och drivs, som du, av kreativitet och skapande. Därför funderar jag på att starta upp en egen byrå som sammanför kommunikation och konst, mina passioner i livet.

  1. valerieaflalo

   Spännande, jag tror personligen att om man gör något man älskar så blir man också bra på det. Det är ju aldrig enkelt att starta eget men så mycket värt när man väl får igång allt. Jag brukar såga att man är aldrig så fri samtidigt som aldrig är så låst. Dubbelt kanske, men så sant.
   Lycka till på din väg!
   Valerie

   1. Tack snälla, jag delar din tro, det man brinner för är själva grunden och satsar man blir det bra. ”Låsta” till vår passion, vi som skapar är ju disciplinerade också, vilket är en bra kombo.

 3. Kul att se att du vågar ha shorts på jobbet 🙂 Med tanke på debatten som varit. Men du är ju snygg i allt! Jag jobbar som ombudsman för ett politiskt parti och nu är arbetet i full gång inför valet. Just nu handlar det om material! Affischer, broschyrer och allt annat samt att få ut det och engagera folk och hålla tummarna att allt ska klaffa. Men drivkraften är stark.
  Kikade in i din butik sist jag var i Stockholm. Jättefina kläder, det gör du verkligen.

  1. valerieaflalo

   Hej Annika,
   Vilket spännande jobb du har 🙂 gissar att ni inte får ha shorts på jobbet då? Det är ju en av fördelarna när man har eget att man får ha på sig vad man vill. Speciellt när man jobbar med mode, då är ju allt tillåtet.
   🙂
   Kram