Något nytt

IMG_5106

 Hello torsdag,

Så har man nästan avklarat en först vecka tillbaka på kontoret och idag börjar vi försäljningen av sommaren 2015!

I helgen väntar det en liten båt tur och annat mysigt om nu vädret vill så att säga. Tycker att det är helt ok att vara i Stockholm i juli, stan är tom på människor och man kan parkera vart man vill. Inte helt fel faktiskt! Vi som bor i Stockholm och har bil, vet hur mycket tid vi lägger på just parkering, suck. Fast nu kommer augusti och nästa vecka är det nog som vanligt här igen..

Har införskaffat en supersnygg ny lampa från LampGustav och håller just nu på att bestämma vart den ska få bo hemma hos oss. Just nu har jag flyttat in Day-bordet i sovrummet och ställt den där. Men jag ska även prova den ute i vardagsrummet.

Är mycket inne på lampor för tillfället, tänker även byta ut kristallkronan ovanför matbordet men har bara inte kommit till skott ännu.


IMG_5108

Älskar mina små söta vaser från Svenskt Tenn. Nu på sommaren så finns det så många söta små blommor och skira kvistar att sätta i dom.

Önskar dig en fin torsdag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej Valerie! Vilken tuff lampa både elegant och cool som man säkert kan mixa till flera stilar. Jag skulle placera den bredvid min tv på tvbänken där är ofta så svårt att få till det mysigt tycker jag…

  By the way. .vill ge en eloge till den underbart duktiga tjejen som stod i din butik igår kväll. Vilket bemötande och service jag fick. Det är ju a och o när man arbetar med människor. Jag fick sååå många smakfulla tips och råd av henne ! Och såklart några plagg med mig hem oxå. Supernöjd kund hälsa henne det!!!

  1. valerieaflalo

   Hej Pia,
   Tusen tack! och tack för att du skriver!
   Vad glad jag blir att höra. För mig är det superviktigt att alla dom som vill handla hos mig får ett trevligt bemötande. Man är ju ansiktet utåt för varumärket. Härligt att höra att du fått ett trevligt bemötande och jag ska absolut hälsa henne detta!
   Önskar dig en fin lördag!
   Kram

 2. Fin lampa! Jag gillar också mina små vaser från Svenskt Tenn. 🙂
  http://www.kathe.nu

  1. valerieaflalo

   Tack tack!
   Ha en toppendag!