Vår bröllopsresa

noto

Här sitter jag och tittar in till er i vårt vackra rum ( yes, jag vet att det är vår bröllopsresa men jag vill ju att ni ska få vara med, lite grann i alla fall) Strandklänningen är ett fynd från marknaden i Spanien och den fick följa med även hit!

Hej Lördag!

Hoppas att ni bar det bra!

Vi befinner oss just nu på bröllopsresa ( har i och för sig nog ingen missat;) men ändå, och har det bara sådär fantastiskt mysigt som man bör ha det då. Äter gott, solar, badar och njuter av Italien och varandra i största allmänhet.Sen har vi hotellet vi bor på. Om man säger så här, det enda negativa är att man måste blippa med en liten svart sak varje gång man ska ut och in på gården. Haha, och då måste man ju resa sig…hrmm.

Annars så är det som att vandra på moln, baddas i bomull och få någon slags mist av väldoft sprayad över sig.

Italien är ju enligt mig världens bästa land, allt finns här, mode, mat, arkitektur, sol, kristallklart vatten.. Blir kär i det här landet varje gång jag är här och ser framför mig hur jag flyttar hit, säljer lägenheten i stan och börjar odla citroner och tomater…ahhh. Det vore något. Så kunde man ha en liten ateljé också för här finns det inspiration, överallt!

IMG_5329

Vår terass som är så vacker så klockorna stannar och utsikten ska vi inte tala om..

IMG_5133

IMG_5176

Kvällens jag påväg ut på middag i vår klassiska spetsklänning från förra sommaren. Älskar den ”mintiga” färgen som passar extra bra när man fått lite färg! 

IMG_5178

Denna sista dag på vår honeymoon vankas det cabana på stranden och jag ska njuta och insupa varje minut av den, så det så. För väldigt snart väntar det riktiga livet i Stockholm igen.

Men, för en liten stund till är det här hotellrummet och den vackraste delen av Sicilien vårt.

Önskar en en underbar söndag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Vad underbart det ser ut och vad vacker du är i klänningen!!!

  2. Italien är världens bästa land <3

  3. Cecilia Lindstrom

    Ser helt fantastiskt ut!! Och du är så himla vacker 🙂

  4. Spetsklänningar är det vackraste jag vet man känner sig så kvinnlig. Tycker bara att det är så svårt att hitta. Drömmen vore att hitta en till hösten med tre kvarts ärm i vinrött eller beige. Kommer det finnas någon i din kollektion? Din mintgröna är så vacker på dig! KRAM helene