Family & Food

IMG_5089

Hello vänner,

Blev lite bilder bara till en början idag, för här är det fullt upp om dagarna med diverse mysigheter. Semestern är ju en helig tid för oss då vår vardag normalt sett är kantad av massor av jobb och ”to do- s”.

Nu är vi nyss hemkomna från vår lilla roadstripp till Skåne och njuter av sommaren i Stockholm några dagar.

Idag åt lunch på ett supertrevligt ställe i Höganäs som heter Garage som ligger precis bredvid den fina saluhallen som finns där.

IMG_5095

IMG_5055

IMG_5054

IMG_5092

 Lille kusin Oscar..

IMG_5097

 Jag åt en lobsterroll som var vansinnigt god!

IMG_5078

IMG_5094

Kullamusten är ju ett måste här.

Hoppas att ni alla har lika sköna dagar som vi har här. Älskar verkligen att vara i Skåne och få bada i det klara vattnet och njuta av långa vita sandstränder, det är verkligen få förunnat att få bo så. Tog det nog allt för mycket för givet när jag bodde där, eller så var det så att när man var yngre så uppskattade man inte dessa varma klara bad lika mycket som man gör nu. Ljuvligt är det i alla fall, den saken är klar.

I morgon blir det en sväng in på kontoret sen ut i skärgården.

Önskar er alla en fin kväll i värmen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Madeleine

    Åh vad gott och mysigt det ser ut! Vart kan man hitta denna oas? Madeleine

  2. Marielle Winkler

    Jag förstår dig precis. Vi har nämligen precis flyttat tillbaka till Skåne efter en tid i Stockholm. Vi saknade havet, stränderna, lugnet och naturen alldeles för mycket. Jag uppskattade det aldrig så mycket förr men nu gör jag det, efter att ha bott i storstan 🙂 (även om Stockholm givetvis är fantastiskt också) . Och ljuvliga sommardagar som dessa njuter man ju såklart extra mycket.
    Stor kram till dig,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se