On the road & Skåne

IMG_4699

Gokväll,

Lämnade ju Sandhamn häromdagen för att snabbt susa vidare ner till Skåne och Nyhamnsläge där min syster med familj bor. Måste säga att sommaren än så länge levererar underbart soligt väder och idag hade vi några sköna timmar på den vita sandstranden som ligger strax nedanför min systers hus. Alltså, tänk att bo så här nära vattnet och naturen, kan verkligen sakna det. Älskar stan och pulsen i Stockholm, men här finns det ett sådant lugn att man väldigt snabbt kommer in i semesterlunken året om.

IMG_4708

 Fick med mig en av två gullungar ner till Skåne. Stora tjejen skulle vidare med sin pappa till Miami så nu blir det några veckor av längtan.. Får njuta av den här gosiga tjejen så länge. Inte fel det heller:)

IMG_4751

 Det är några av er som frågat och mitt halsband, fick det i morgongåva av min fina man och det kommer ifrån Sophie Gyllenhammar. Det är en cirkel med små diamanter och jag tyckte att det var en fin symbol för evig kärlek.

IMG_4693

Har precis avslutat en mysig grillmiddag ute på familjens terass och nu sitter alla och småpratar och njuter av lite gott vin. Det är så skönt med alla dessa sommarkvällar när man varm på kroppen av solen och till fåglarnas kvitter kan sitta ute i trädgården och njuta av den varma sommarkvällen.

( har kört fast i semesterlunken lite här och bröllopstips del 2 kommer, så håll ut, jag har inte glömt)

Ha nu en skön kväll så ses vi snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *