I mitt favorithörn

bild (30)

Hello!

Har ni det fint i värmen?

Jag älskar ju när det är varmt, kanske det är mitt sydländska arv som gör att jag just nu njuter i fulla drag. Tog en paus i vår underbara lilla trädgård här på kontoret en stund idag och njöt i mitt lilla favorithörn som är helt lovely!

Håller på med planeringen av visningen just nu men vill inte berätta för mycket innan allt är klart till 100%. Vi ska ju visa på Berns den 27augusti och det är ju mycket som måste göras innan det. Har även lite spännande planer för någon av er fina bloggläsare…

Vad sägs om att tävla ut en biljett till en av er som läser min blogg?

Visst vore det kul?

bild (31)

bild (32)

bild (33)

bild (34)

Klänning är från mig och skorna köpte jag på Footlight förra året!

Ok, vet att det blev lite väl många bilder på mig och rosenbusken men jag kunde inte låta bli..haha.

Ha en fantastisk dag vänner så ses vi snart,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. fina fina du 🙂 kram!

  1. valerieaflalo

   Kram till dig! Hoppas att du har det skönt i värmen;)

 2. Fantastiskt vacker klänning! Vilken färg! 🙂

  1. valerieaflalo

   Tack snälla du! Ja, den färgen passar nog alla i! Älskar den.
   Kram till dig och ha en fin dag.

 3. Vackra du. Härliga bilder! Kram Ulrica

  1. valerieaflalo

   Hihi Tack!
   Kram v

 4. Jättefin klänning! Inte upptäckt ditt märke förrän nyligen, älskar stilen! Väntar på två st kuddar jag beställt 🙂 håller på att gå under i värmen, höggravid imorgon 2 v över tiden inte optimalt för tropikvärme! kram

  1. valerieaflalo

   Hej Johanna,
   Vad kul och så glad jag blir. Hoppas att kuddarna blir toppenbra då och att bebben kommer snaaart. Förstår precis vad du menar. Mina båda barn är födda under värmebölja i juni månad. Men jag måste säga, att när dom väl kommit ut är det skönt att det är varmt så man bara kan ha bebisen på en filt utan massa kläder eller så.
   Lycka till med allt.