Fler frågor & svar

IMG_3331

Godmorgon söndag!

Hur mås det idag?

Hade en så mysig dag med min lilla familj igår och sen när jag skulle titta in till er så fungerade inte internet! Händer ju typ aldrig här hos oss, men men. Tittade på en romantisk komedi och åt godis i stället ( mannen var ute på middag med sina vänner så vi hade tjejkväll här).

Lovade ju er svar på era frågor så här kommer dom!

 Hej!
Jag har verkligen tyckt att det varit roligt att läsa dina bröllopsinlägg och se alla vackra bilder. Du får gärna ge dina bästa tips inför den stora dagen, allt från hur man håller nerverna i styr, ordnar härligaste festen till små finurliga tips som en blivande brud kan behöva 🙂
Tusen tack för att du skriver din fina blogg.


//U

Hej, Inte helt lätt det där med att hålla nerverna i styr men jag tycker att en välplanerad fest gör att man kan koppla av. Försöka att tänka på att vara i nuet och inte stressa upp sig, det gör ju inget om något litet går fel…vem märker det? Ett bra tips tycker jag är att göra bord med teman på så att festen kommer igång. Vi hade tex dansbordet, partybordet, mustaschbordet osv..varje bord hade någon lite uppgift. Partybordet skulle t ex ställa sig upp och veva med servetterna vid de 3 första talen, dansbordet dansa osv osv. Det blev världens drag för ingen visste ju vad de andra borden hade för teman till att börja med. Mitt bästa tips! Annars är det superviktigt med mycket musik. Vi hade musik under middagen så det inte blir så tyst och stelt.. Lycka till!

Hej! Bor ni i hus el lägenhet? O isåfall varför? Är din man svensk? Kram

Hej, Vi bor i lägenhet i Vasastan. Det är väldigt praktiskt att bo nära jobb och skola men någon gång kanske vi flyttar till hus. Har alltid varit en dröm för mig….I Stockholm måste man ju pendla om man ska in till stan på morgonen så just nu är det smidigt att bo här. Min man är svensk men har lite samiskt påbrå. Håller med, han ser inte svensk ut:)

Hej
Kan du berätta tre saker som du gillar med dig och tre saker som du inte gillar med dig?
Hur mycket pengar lägger du på kläder till dig på en månad?
Hur undviker du tjafs i din relation eller hur löser ni det, ni verkar ha det så bra? Annars är det lätt att i en stressig vardag att sambon får ta mycket skit, iaf från mig 😉
Hur lång och vad väger du?
Kan du inte visa upp ditt hem mer men typ som ” titta in i min garderob”

Hej, Oj svårt! Gör ett försök här då. 1. Gillar att jag är envis och aldrig ger upp ( bra egenskap att ha i mitt jobb) 2. Jag är inte rädd för förändringar och att genomföra dom. 3. Ser snabbt lösningar på problem. Svårt att säga vad jag inte gillar hos mig själv, var nog mer när jag var yngre. Har ju haft tid att jobba med mig själv. Men jag gör ett försök igen då. 1. Kanske att jag är lite väääl envis ibland. 2. Lite väl optimistisk. 3. Lite konflikträdd.

Lägger nog mest pengar på skor i så fall men vill inte säga någon summa.

Hur vi undviker tjafs? Tror att vi är väldigt lika och ”synkade” från början och kan prata med varandra om allt. Blir aldrig något som ligger och gror..

Jag är 1.74 lång och väger 56kg

Hej du vackra! Jag vill så gärna veta färgen på era väggar, den ser helt perfekt grå ut! Bästa hälsningar

Hej, Färgen har vi mixat själva och är en blandning mellan den ljusaste grå NCS 1000 och den näst ljusaste grå NCS 1500.

Vilket är ditt absoluta favorit resemål all time? 🙂

Los Angeles

Hårtips! Vill gärna veta hur du stylar/lockar ditt hår.. Produkter mm..
Även färgningen och om du har extensions, isåfall vilka 😉

Oh, inte lätt det ändras ju lite då och då. Just nu har jag färgat det hos Antonio Axu och satt i lite extentions hos Fakermaker. Man gör en smal fläta och syr i håret. Jag blev jätte nöjd! Har självfall så jag brukar locka till håret på en tjock locktång.

Hej fina! Berätta gärna om partytips för bröllopsfesten. Som ex er idé om mustaschbord mm. Några andra roliga idéer? 
När släpps dina brudklänningar? Blir de handsydda alla och i högre prisklass eller hur blir den kollektionen?

Hej, Svar finns ovan om tips till festen:) Ja, min bröllopskollektion kommer att finnas från december ungefär och i priser från 5000-25000kr.

Har du syskon? Bor din släkt o din mans släkt nära er? Brukar ni ha barnflicka? Kram

Jag har 2 små systrar. Min familj bor i Stockholm och även Johans så vi har mycket hjälp från dom och har ingen barnflicka eller så.

Hej,
Jag skulle vilja veta vad de fina lampskärmarna du har kommer ifrån i köket, är det en grön/grå nyans? Hela lampan är jätte fin.Kram

Hej, lamporna kommer från House Doctor. De är mässing med stora glödlampor.

Vive la France! Har du varit i Bretagne och ätit moules? Och en tarte tatin på det- yam! Planerar att den 14:e juli göra egen béarnaisesås och crème brulée, något visst med äggulor! Älskar dina matinlägg, man känner myset och la joie de vivre (har du franskt påbrå?).

Hej, Ja, jag har franskt påbrå. Min pappa är fransk och mamma svensk:) Är uppvuvxen med fransk mat och har varit i Frankrike alla mina somrar när jag var liten. har även varit i Bretagne och ätit skladjur, helt fantastiskt även om jag var tonåring just då och inte kanske njöt så mycket som jag hade gjort idag.

Hur kom det sig att ni valde att gifta er på Görvelns Slott? Jag bor själv i Järfälla och tyckte det var kul att ni hittat detta fantastiska ställe 🙂
Kram på dig fina du!

Hej hej, Tror att det var min mamma som tipsade oss faktiskt..när vi varit där så kändes det väldigt mycket vi. Vi ville ha ett litet bröllop där alla kunde sova över.

Ok, hoppas jag fick med alla era frågor nu!

Skriv gärna igen om ni vill veta mer, lovar att svara så fort jag kan.

Lilla B har blivit dunderförkyld här (hon var på ett nytt dagis förra veckan..) så idag blir det en lugn dag. Men tittar in till er igen en liten sväng lite senare:)

Stor kram och ha en fin söndag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Åh, TACK för ditt svar, visste inte att du var halvfransk. Själv är jag frankofil och älskar förstås det franska köket. Förresten, såg att din man har lite ”samiskt påbrå”, wow, men jag undrade över den fråga som ställdes ”är din man svensk?” – känns som en ganska konstig fråga tycker jag, vi lever sedan länge i ett mångkulturellt samhälle. Så jag håller verkligen inte med frågeställaren som låter underförstå att det finns ett ”svenskt” utseende, känns lite goddag yxskaft, om jag får säga det själv!

 2. Hej , tror du svarade på en annan lampa:-) de i mässing var också fin men menade den på stativ i köket , o även de i sovrum på nattduksbordet har liknade skärm, ? Tack för hjälpen:)

 3. Vilken härlig dag i solen!
  – vilken är din favorit doft?
  – om du inte hade de jobb du har nu vad skulle du jobbat med då?
  – vilka är dina fem bästa köp enligt dig?
  – har du körkort?
  – har du gjort några skönhetsingrepp och vilka i sånnafall?
  – favorit godis?
  – har du några laster?
  – morgon eller kvällsmänniska?
  – hur ofta ser du och din man till att ha lite egentid tillsammans?
  – hur ofta träffar du vänner på egenhand

 4. Hej! Vad är det för klocka som du har(armklockan i guld) den är super fin!

 5. Hej! Vad är det för klocka som du har(armklockan i guld)? Den är super fin!