Frågor & svar del 1

WaldemarHansson_ValerieJohan_14

Fotograf: Waldemar Hansson

Tjingeling vänner!

Vad sägs om en lite frågor och svar så här på torsdagen? Jag tänkte först börja med en del 1 med lite mer generella frågor, men jag vill gärna svar på just era frågor, så passa på att ställa din fråga så svarar jag på den i del 2. Tycker jättemycket om att höra ifrån er, så fortsätt att höra av er. Jag läser alltid alla kommentarer som jag får av er ska ni veta och jag uppskattar att ni tittar in och läser.

Så, hör gärna av er med mer frågor så kör vi en del 2 snart.
Nu kör vi:

Vad stod det i senaste smset du fick?
I love U, min man och jag skickar kärleksmeddelande till varandra varje dag. Tycker att det är viktigt att man säger till varandra varje dag att ”jag älskar dig” eller nämner något som man tycker om hos den andre.

Vad skulle du göra om du fick en miljon?
RESA! jag fullständigt älskar att resa och uppleva nya saker. Tycker att det tillför livet så mycket härlig feelgood på alla sätt.

Vart i världen skulle du helst vilja åka och varför?
Till en paradis ö tex Maldiverna och se stränderna. Det känns som att man måste passa på snart innan dom försvinner. Annars står Amazonas och New York högt upp på listan just nu.

Vilket är det dyraste plagget i din garderob och hur kommer det sig att du köpte det (inte brudklänning)
Det måste vara min Chanel väska. Det är en klassiker som aldrig går ur tiden..

Vem är din favoritdesigner och varför?
Stella McCartney, hon lyckas med att kombinera vackra kvaliteter på ett vardagligt sätt fast alltid med en lyxig touch.

Vad är det tokigaste eller knasigaste du gjort?
Åka till LA för att träffa min nu nyblivna man Johan, när jag knappt kände honom.. Jag var så kär att jag struntade i att jag åkte runt halva jordklotet för att få en date. Haha.

Hur tränar du för att hålla dig i form?
Jag går varje dag till och från jobbet, sen blir det lunch träningspass och ibland på helgerna. Vardagsträningen är den viktigaste när man har fullt upp med barn och karriär. Det finns inte tid eller ork att gå iväg på kvällarna som det ser ut just nu så morgon eller lunch är det det som gäller.

Vill ni ha fler barn?
Kanske, men det är inget vi planerar just nu. Jag drömmer om en stor familj med många barn men man måste ha tid och plats i livet för det. Jag är tacksam för dom barn jag har men tycker att det är tråkigt att jag bara får ha min äldsta dotter varannan vecka. Men så ser det ut och jag har börjat att vänja mig vid det nu även om man nog aldrig vänjer sig helt. Skulle vara kul för Bianca att ha ett syskon hos sig hela tiden tänker jag ibland, men vi får se.

Vilket namn hade ni valt om ni fick en son?
Så svårt med pojknamn tycker jag och har alltid bara haft en lista med tjejnamn sparat för framtida barn. Tror att jag bara kan få tjejer…hahaha. Vem ska annars ärva min garderob liksom.

Ha en fin dag nu 🙂
Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har verkligen tyckt att det varit roligt att läsa dina bröllopsinlägg och se alla vackra bilder. Du får gärna ge dina bästa tips inför den stora dagen, allt från hur man håller nerverna i styr, ordnar härligaste festen till små finurliga tips som en blivande brud kan behöva 🙂
  Tusen tack för att du skriver din fina blogg.
  //U

 2. Hej! Bor ni i hus el lägenhet? O isåfall varför? Är din man svensk? Kram

 3. Hur kom det sig att ni valde att gifta er på Görvelns Slott? Jag bor själv i Järfälla och tyckte det var kul att ni hittat detta fantastiska ställe 🙂
  Kram på dig fina du!

 4. Hej
  Kan du berätta tre saker som du gillar med dig och tre saker som du inte gillar med dig?
  Hur mycket pengar lägger du på kläder till dig på en månad?
  Hur undviker du tjafs i din relation eller hur löser ni det, ni verkar ha det så bra? Annars är det lätt att i en stressig vardag att sambon får ta mycket skit, iaf från mig 😉
  Hur lång och vad väger du?
  Kan du inte visa upp ditt hem mer men typ som ” titta in i min garderob”

 5. Hej du vackra! Jag vill så gärna veta färgen på era väggar, den ser helt perfekt grå ut! Bästa hälsningar

 6. Vilket är ditt absoluta favorit resemål all time? 🙂

 7. Hårtips! Vill gärna veta hur du stylar/lockar ditt hår.. Produkter mm..
  Även färgningen och om du har extensions, isåfall vilka 😉

 8. Hej fina! Berätta gärna om partytips för bröllopsfesten. Som ex er idé om mustaschbord mm. Några andra roliga idéer?
  När släpps dina brudklänningar? Blir de handsydda alla och i högre prisklass eller hur blir den kollektionen?

 9. Har du syskon? Bor din släkt o din mans släkt nära er? Brukar ni ha barnflicka? Kram

 10. Hej undrar bara om du har syskon och om dina föräldrar o svärföräldrar bor nära er? Har ni barnflicka? Kram

 11. Hej,
  Jag skulle vilja veta vad de fina lampskärmarna du har kommer ifrån i köket, är det en grön/grå nyans? Hela lampan är jätte fin.Kram