Vackra volanger

IMG_2464

Gokväll vänner,

Tittar in lite sent till er idag för nu är ju semestern slut för den här gången och mitt jobb har saknat mig om man säger så;)

 Ska ha ett par veckor till snart men dessförinnan är det massor som måste ordnas med. Vi ska ha visning på Berns den 27e augusti ( verklgen kul!!) och eftersom det snart är semestertider för precis alla så är det mycket som måste beslutas nu.

I slutet av juli startar även vår införsäljnings säsong, dvs, då vi säljer in dom plagg som sen ska komma ut i butikerna. Jobbar man med mode så är somrarna ofta mycket uppbokade med mässor och man ska vara glad om man får semester. Men, som tur är så älskar jag ju det jag gör, vilket självklart gör allt lättare. Är ju så tacksam att få jobba med det jag tycker är allra roligast.

IMG_2472

Inför vårt bröllop så gjorde jag ju två klänningar i broderat siden till våra småtjejer. Nicoletta fick vara med och bestämma lite hur hennes skulle se ut, hon ville att den skulle vara ganska lång och ha volanger på axlarna. Mammas flicka märker  jag. Bianca fick en lite enklare variant men som liknade hennes.

IMG_2474

Spetstyget köpte jag av en fransk leverantör som jag brukar jobba med till min övriga kollektion. Har länge drömt om att få göra barnkläder, så det var hur kul som helst att få prova lite på det här sättet. Vackra volanger blev det.

På vår bröllopsdag gav jag även Nicoletta en liten ring eftersom att jag ju skulle få en, ville att hon också skulle känna sig lika speciell som jag. Hade fått det tipset av en vän om man gifter sig och har lite stötte barn. Gulligt och romantiskt tycker jag!

IMG_2475

_VIP5573

Bilden togs av fotograf: Ulrica Thuresson

Mina älsklingar i varsin klänning och i kransar med små rosknoppar. Sååå fantastiskt sött! Älskar att det är vackert vitt och skirt…

Kram så länge

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Så vacker bild på er! Så söta alla tre. Måste fråga om ditt hår, det är så snyggt just nu. Har du extensions i det? Kan du inte ge lite hårtips? Hade verkligen vart uppskattat av mig 😉
    Stor Kram!

  2. Fantastiska bilder Ulrica tog på er!<3 Ni är så fina. Du är så vacker. Kram Pernilla

  3. Nydelige jenter i fantastiske kjoler!!

    Marit;)

  4. Härliga bilder. Min flicka ville också ha en ring när vi gifte oss, hon valde en liknande ring som min vigselring fast utan riktiga diamanter