Hemma igen!

IMG_4164

Hello vänner!

Nu har vi lämnat vår lilla oas i Spanien och kommit hem till vår mysiga lägenhet här i birkastan. Reste hela dagen igår så det var därför jag inte tittade in till er! Det är ganska skönt att vara hemma igen tycker jag, det är ju som man säger att borta bra men hemma bäst! Bara att sova i sin egen säng tex, hur skönt är inte det? sen att det är 10 grader varmt här hemma just nu, japp, det får man bortse från…

Har ju massor att göra på jobbet just nu så det var skönt att få gå in och jobba idag. Bianca hade inget dagis idag så hon var med! min duktiga tjej får precis som jag fick när jag var liten följa med mamma på jobbet ibland.

Lägenheten fått sig en ordentlig städning ( alla rum utom barnens då..tycker alltid deras rum blir sist) fräscha blommor i vasen och nya sköna lakan i alla  sängar. Sen gick vi och inhandlade lite god fredags middag, var riktigt sugna på lite svensk hederlig mat nu när vi ätit så mycket spanskt.


IMG_4166

 Torskrygg, smörstekta kantareller, pepparrot och skirat smör.

IMG_4163IMG_4168

Det fick bli en värmande brasa i kväll för det  känns lite kallt här hemma i lägenheten.

Nu, krypa upp i soffan, smågodis ( som jag har längtat!!!) och nya avsnitt av Suits.

Mysigt.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Browneyedgirl

    Visst är det så 🙂 Borta bra men hemma bäst. Och tur är väl det. Välkomna hem igen.
    Visst är det kallt, inte alls skoj. Men eftersom man inte kan göra något åt det får man göra det bästa av det, värmen är snart tillbaka, hoppas jag.
    Nu fixa sen jobba. Kram och ha en fin dag <3

  2. Det bästa med att resa bort är att komma hem till det vana och trygga igen. Så skönt! Älskar suits-serien. Den tredje säsongen pågår och de avsnitt som sänds kan du se på Couchtuner 🙂