Tarifa by night

IMG_4031

IMG_4012

IMG_4051

IMG_4040IMG_4076

IMG_4103

 Min klänning och topp är några bra reafynd som finns här och här.

IMG_4055

IMG_4105

IMG_4077

Regnet kom till Tarifa i går kväll och precis innan vi skulle åka hemåt i dag så blev det både åska och skyfall!!..

Bara en lite hälsning innan middagen här 🙂

Nu är vi tillbaka i huset och ska duka upp en massa tapas ute på terassen, blev lite enkelt i kväll efter ett par timmar i bil. Ett kort stopp på Corte ingles ( där jag hittade dom mest bedårande kläder till barnen…får visa sen)

Hoppas ni har det fint!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

5 kommentarer

 1. Hej

  Underbara bilder! HÀr hemma Àr det ju tyvÀrr kallt ff.
  UndrAr vad det Àr för mÀrket eller vad affÀren heter dÀr du köpt den fina jumpsuit som Àr Missoni inspirerad? SÄg att nÄgon annan lÀsare stÀllt frÄgAn men inte fÄtt nÄgot svar. Hoppas du kan svara och fortsÀtter att bjuda pÄ flera underbara bilder!
  Andrea

  1. valerieaflalo

   Hej Andrea,
   Tusen tack! Jo, jag hittade den i en liten butik som ligger o den lilla staden vi bor i Almunecar. Dom har ingen webshop eller sÄ, vet tyvÀrr inte vart man kan hitta den annars..inget speciellt mÀrke pÄ den.
   Lovar att kolla upp om det gÄr.
   Ha det fint!!
   Kram

 2. Browneyedgirl

  HĂ€rligt ni har det <3 Visst Ă€r det skoj att shoppa loss till barnen 🙂 Finns hur mycket fint som helst. Kram och ta hand om er

  1. valerieaflalo

   Hej hej,
   Tusen tack fina du

 3. Hej!
  Vad har du för strl i klÀnningen? Verkar bara finnas stora strl kvar i webshopen? Undrar Àven vart du köpt dina guldfÀrgade sandaler? Hade ett par liknande för nÄgra Är sedan som jag Àlskade, men som jag inte kunnat hitta;)
  Ha en hÀrlig sommar!
  Kram Linda