Enkelt och skönt

IMG_3029

Det är enkelt att vara här, jag bor i den här strandklänningen som jag köpte på marknaden här och sminkar mig inte… så skönt!

God morgon vänner!

Vaknar till ännu en varm dag här i vår lilla spanska stad. Barnen kommer in till oss på natten och det är Biancas lilla tuffsiga huvud som jag ser så fort hon kryper upp och väcker mig. Lilla älsklingen och sen ser jag den stora tjejen som lagt sig skavfötters för att få plats, hon är ju så lång nu… haha mina guldklimpar..

Det är så lugnt här och absolut inte ”flashigt” på något sätt, snarare det motsatta. Buerto Banuz och jetset liv ligger långt härifrån vilket är så skönt. Vill man ha lite glam är det ju bara att åka några mil västerut men för vår del blir det nog en tripp ännu längre bort. Vi får se.

IMG_3199

Barnen får mini hamburgare till lunch! gissa om dom gillar?

Ha en fin dag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej du vackra, så ljuvliga bilder o härlig mat ni lagar, var har du köpt den fina klänningen? så fin, en sådan skulle jag vilja ha:) Ha en härlig semester o njut hela fina familjen:)

  2. Så vacker du är!!