Lite smått & gott och att skämma bort

IMG_2505

Hola!

Nu har vi landat på spansk mark och det är så skönt att äntligen få komma iväg lite, krama barnen och bara vara vi. Det är ju roligt att ha en fest men det tar också på krafterna mer än man kan tro, så en paus nu är välbehövligt. Det är sent på natten nu när vi kommit fram till Js pappas mysiga lilla hus här på gräddhyllan i södra Spanien. Det doftar ljummen natt och kryddor här precis så som det ska när man åker utomlands. Mysigt mysigt.


IMG_2510

När vi planerade bröllopet bestämde vi oss för att ge alla våra gäster en present.

För visst är det kul att skämma bort dom man tycker extra mycket om och som ger oss så mycket? Att få ge våra gäster något lite extra under vår bröllopshelg.

Så, när alla gästerna checkade in på sina rum fick dom även med sig en stor goodiebag med massor av piffiga och trevliga saker att använda under helgen.

Vi har ju många vänner i olika branscher som gärna ställde upp och bidrog med lite kul saker.

Först och främst så fick dom lite trevlig läsning ifrån min favorit tidning ”Damernas Värld” och även om jag låter partisk i och med att jag faktiskt bloggar just här så har jag så länge jag kan minnas läst och älskat den här tidningen.

Smink från Oriflame och deras nya serie ”The one” som Elin Kling är modell och ambassadör för, Kroppsolja från Nuexe- ni vet den som har lite guld i sig. Redbull…say no more, massor av gott godis, parfymen Love från Lanvin, från CCS en fotbehandling som gör att all död hud trillar av ( funkar verkligen men man ser hemsk ut i ett par dagar…) och en handkräm. mineralpuder från PUR . Somriga armband från Happybeads och en liten hårolja från Daviness.

Visst låter det härligt?? Kan meddela att våra gäster både blev överraskade och nöjda. Bra tips tycker jag på att göra gästerna glada.

IMG_2507

bild (1)

En annan sak som vi också ordnade åt några av våra gäster var en VIP transport men Taxi Stockholms nya tjänst Premium, den lanseras först i höst men som vi fick prova på lite innan. Gissa om dom blev glada:)  Här är hon påväg till oss för att sjunga under vår vigsel, hon är helt fantastisk Sonja lika stort hjärta som röst.

Nej nu måste vi susa iväg för att fylla kylen med  massor av goda frukter och grönsaker som finns här! har längtat så, speciellt efter den goda avocadon som smakar som den ska när den har fått mogna på träden.

Vi ses snart

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Vilken härlig överraskning gästerna fick…undrar var man får tag i de små förpackningarna av oljan?
  Åh så underbart att ha Sonja på bröllopet, hon sjunger fantastiskt.
  Ha det toppen i Spanien.
  Kram Titti-Umeå

  1. valerieaflalo

   Hej Titti,

   Ja, en så uppskattad present faktiskt! Det finns miniprodukter att köpa lite här och var. Mina hittade jag hos en kompis som hade många över.
   Kram

 2. Browneyedgirl

  God morgon <3 Vilken fin gest att ge sina gäster något. Det önskar jag vi hade tänkt…
  Så härligt att få komma iväg på semester, ljumma nätter, varm sand, dofter och skvalpande vågor. Och kärleken såklart <3 njut och ha det bäst….

  1. valerieaflalo

   Tack söta du