Vi börjar från början…

IMG_2554

 Då så..

Heeeeej!

NU är jag tillbaka igen. Det har ju varit några hektiska dygn här för oss och oj oj oj vilken bröllopsfest det var! i dagarna 3 dessutom. Fest med våra vänner, massor med känslor och framförallt så otroligt mycket kärlek överallt. ”All you need is love” var ju vårt tema och den låt som vi gick in till…och jag måste säga att det passade perfekt.

Tänkte att jag nu ska ta er med på vår bröllopsdag från början till slut.

IMG_2608

IMG_2558

Nathalie B kom tidigt till mig, redan kl 7.30 satte vi igång med hår och make. Hade sovit med fjärilar i magen hela natten och jag var glad att solen sken så fort vi vaknade. Har ju tittat på alla väder appar i en vecka och följt vädret slaviskt för att vakna till strålande solsken. Vilken sten som lättade från mitt hjärta…

Det skulle bli fint väder.

Vi sov över på samma ställe som vi skulle ha bröllopet och festen just för att kunna slappna av helt och bara vara vi natten innan. Vissa vill ju sova var för sig natten innan bröllopet. Men vi som har små barn såg detta som en chans att få vara lite ensamma och sova ut tillsammans.

IMG_2586

Efter ca 5 timmar var hår och make klart, japp, det tog sin lilla tid men så blev det ju också fantastiskt bra. Nathalie är ju verkligen bäst i Sverige på beauty make up  så jag kunde inte ha varit i bättre händer. Håret hade jag färgat hos Antonio Axu för några dagar sen så det skulle bara stylas till.

Sen var det dags att ta på mig klänningen, eller ska jag kalla det ”smycket”  för hela 6000 stenar var ju vackert broderat på klänningen… Sophia som annars jobbar med mig var med för att hjälpa till. Den skulle ju sitta hela kvällen och då behöver man tejpa uppe på axeln med genomskinlig dubbelhäftande tejp som håller plagget på plats.

Bra tips till alla er blivande brudar.

IMG_2587

IMG_2618

Spets från franska Solstiss.


IMG_2553

IMG_2564

_VIP6169

Här ser ni mina ringar och brudnaglar, känner mig så nöjd med dessa.

Alliansringen med diamanter runt hela är min vigselring och enstensringen min förlovningsring. Blev lite tvärt om…

Satsade på nude/rosa naglar och aningens rundade i toppen. Går ju alltid till Elin och gör dom när jag behöver bli extra fin, hon är både super gullig och duktig på   samma gång. Bästa kombin enligt mig.


IMG_2617

IMG_2610

Väljer smycken med Sophia och Anna.

Hade svårt att välja smycken till klänningen eftersom den är så mycket ett smycke i sig. Valde tillslut ett par lite enklare i guld med små stenar i som jag hade sen tidigare, halsband från Sophie by Sophie och min ring. Lovar att visa mina vigselsmycken snart har ingen bra bild just nu bara.

Nu blir det en snabblunch och jobba innan dagishämtning. Lovar att återkomma varje dag nu med olika bilder från bröllopet har ju så mycket jag vill visa för er.

Ha en skön dag i solen nu, här är det nästan tropiskt varmt. Fantastiskt!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  Tack fina du för att du delar med dig av dagen <3 Helt underbar klänning.
  och du är jättefin verkligen….kram och ha det bäst

  1. valerieaflalo

   Tack snälla du! Det kommer massor med spännande bilder framöver 🙂
   Ha en fin dag!
   Valerie

 2. Helt otroligt fin klänning och jaaa hela du!! Så inspirerande!
  Får man fråga var dina vackra ringar kommer ifrån…
  Stort Grattis och ha en underbar sommar!

  1. valerieaflalo

   Tusen tack! är så nöjd och framförallt glad att den kom fram i tid 🙂 Min allians ring har en juvelerare gjort som heter Maria Nathorst. Maila mig så skickar jag hennes nummer 🙂
   Kram

 3. Takk for at jeg får en liten titt inn i ditt bryllup!
  Dere er nydelige alle fire:)

  gratulasjonsklemmer fra Marit i Norge

 4. Alltså det är så bra, så vackert och så perfekt så man blir helt gråtmild. 🙂 Vill gääärna se mer! Även jag frågar, var köpte du Alliansringen? Kram och tack för att vi får se

  1. valerieaflalo

   Tack tack tack! Maila mig så skickar jag hennes nummer, Maria Nathorst heter hon 🙂

 5. Hej!
  Jag har i flera månader letat efter de perfekta örhängena till jag gifter mig. Jag är ute efter dropformade örhängen i guld med sten i. Nu ser jag att du har hittat flera stycken som passar in i den kategorin! 🙂 var har du köpt dina örhänge? Kommer de alla från zanslösa smycken som syns i bakrunden? 🙂
  Måste avsluta med att säga att ditt bröllop är en stor inspiration för vårt bröllop! Helt underbara färger och dekorationer 🙂

  1. valerieaflalo

   Hej Emma,
   Förlåt för lite sent svar här. Hade helt missat din fråga. Droppformde guldörhänge med sten i såg jag hos Zanslösa zmycken där finns även annat fint. Örhängena i guld med stenar i till höger i bilden hittade jag på Balunz. Hoppas att du hittar något som passar. Ha en fin dag.
   Kram

 6. Super fin du är! Jag har nyss förlovat mig med en ring liknande din men jag vet inte om man tar av den när man sover, nu gjorde jag det i natt. Hur brukade/ brukar du göra?

  Mvh Janina

 7. Hej 🙂
  Jag önskar Maria nathorsts uppgifter tack 🙂
  Med vänlig hälsning, Therese