Ett fint besök

bild (29)

Hello alla!

Idag har vi haft ett fin fint besök här på kontoret nämligen självaste Martina Bonnier .Vi pratade om mode och livet och jag visade upp min brudklänning och brudkollektion för henne. Så kul!

Nu är det massor av småffiff kvar att göra innan jag går för dagen, vi har sytt för brinnande  livet och provat och provat 100ggr men NU är allt äntligen klart. Dessutom ser väderprognosen bra ut för lördag nu så jag är så glad!

Måste susa vidare nu.

Ses snart.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  Imorgon är det dags <3 Hur skoj som helst 🙂 Jag hade svårt att somna kvällen innan. Mycket spänningar, tankar och känslor 🙂 Hoppas du får en härlig fredag och jag passar på att önska dig en underbar dag imorgon, kommer bli en helt underbar dag <3
  Stor kram

  1. valerieaflalo

   Tack snälla du!!

 2. Dan före doppardan!! Wupwuuup!! Längtar!! :*

 3. Browneyedgirl

  Stort grattis på er dag och lycka till, eller säger man så, haha, ja du vet vad jag menar 🙂 idag går i kärlekens tecken och jag önskar er en dag du aldrig glömmer.
  Stor kram <3

 4. Lycka till idag:):):)

 5. Önskar er all lycka i världen idag och hela livet ut! Ha en strålande dag.