Hemmafix och nytt i sängen

IMG_2457

  Dagens hemma fixarlook t-shirt Valerie finns här i mjuk skön bomull med ett så fint och diskret broderi. Slappa sköna jeans från I dig denim som även gör fantastiskt coola barnkläder! bältet är vintage. Kör osminkat fram till bröllopet så huden verkligen får vila och kännas fräsch på lördag. Sen känner man sig lite extra fin när man väl sminkar sig tycker jag.

Gomorron vänner!

Hur mår ni idag? Vaknar varje dag med fjärilar i magen för nu är det inte många dagar kvar till vårt bröllop. Ouuiii! Det är många detaljer som nu faktiskt är på plats och även om allt börjar bli så gott som klart så är det pirr pirr i magen. ( ska bara hämta min klänning idag bara som varit på en liten ändring). Annars är nästan allt klart..

Stannade hemma på förmiddagen idag för att fixa lite hemma sen blir det möten och ärenden hela dagen. Lilla B ska ha en liten gullig vernisage på dagis som jag inte heller vill missa så nu gäller det att lägga in en växel för att hinna med allt.

IMG_2463

Det fina broderiet på mitt linne är en riktig sommarfavorit! Diskret och snyggt samtidigt.


IMG_2448

Har möblerat om i sängen lite denna morgon. Nya kuddar kan verkligen förnya ett rum! Jag har fått hem massor av nya kuddar i olika färger och material, det är så fint med allt det ljusa och pastelliga nu när sommaren är här. Titta in i vår flagship butik på Mood så får ni se.


IMG_2449

Ljuset flödar in genom vårt stora spröjsade sovrumsfönster. När vårt hus byggdes i början på 1900-talet satte man in jättestora fönster men handblåst glas som är så vackra. Gillar verkligen alla genuina detaljer som finns i vårt hus.

IMG_2445

Lite glam i sängen är väl aldrig fel.


IMG_2442
IMG_2451

Sänggaveln från Tine K är helt underbar och jag måste bara säga ett det inte alls är svårt med vit som jag först trodde. Hittade min här.

Ta hand om er nu så ses vi snart igen!

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vilken fin färg ni har på väggarna? Vill du möjligtvis dela med dig av färgkoden? Så fin och lagom grå. /Maja

  1. valerieaflalo

   Hej Maja, vad kul att du gillar. Tycker att den är perfekt grå. Inte lila utan mer stålgrå fast ljus. Vi blandade två grå nyanser med varandra N1000 och N 1500 från Nordsjö. Be dom blanda i affären:) lycka till!!

 2. Browneyedgirl

  Vilka otroligt snygga kuddar 🙂 Härligt att få fixa fint i sovrummet.
  Och den där tröjan ser jättemjuk och skön ut. Enligt vädret ska det vara fint på lördag *tjohoo* det hoppas jag verkligen på nu 🙂 Ha det toppen. Kram

 3. Helena Blixt

  Hej Valerie. Är det samma färg på väggarna i butiken i Mood Gallerian som ert sovrum?/Helena

  1. valerieaflalo

   Hej Helena,
   Herregud vad du är observant!!:) ja! Det är det:)
   Kram